Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski Plugin NA Gildie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wam zaprezentować mój autorski plugin na gildie.

Oczywiście podstawowe komendy są typu:

/zaloz

/usun

reszte możecie zobaczyć w grze.

Oczywiście plugin jest napisany w C#. Dopiero zaczynam uczyć się C# i tak wyszło, że troche mało zoptymalizowany jest. Ale jak na sam początek myśle, że powinien się spodobać.

Oczywiście download macie poniżej:

http://www.speedyshare.com/dbXkw/MarsjankoweGildie.jar

I oczywiście skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/641f1a1cb7f83ee68e563dce4c29ccf254fde930b26381fc30599bd901d4566f/analysis/1409330223/

Proszę wysyłać błędy zostaną one naprawione w pociągu 24h !

Pozdrawiam Marsjanek1337!

Opublikowano

C# ????????

ki chój 

tosz to jawa jezd 

wgl zauwazylem ze przy wysylaniu wiadomosci do gracza dajesz return false .. czemu ?

komenda sie wykonala 

i moze jakies info napiszesz 

jakie itemy na gildie itp ?

Opublikowano

Plugin nie ma nic specjalnego.

Nie jest napisany nie wiadomo jak dobrze i profesjonalnie... Napisany przez początkującego.
Musisz jeszcze trochę popracować.

Plugin niby działa, ale szału nie robi - ulepsz go trochę, popraw kody.

Opublikowano

Gdyby działały + by poleciał, ale jest mały problem... Żadna komenda nie działa, nawet komunikatów nie ma, a config to porażka, nawet mysql nie działa ;).

a7gn7CL.png

Opublikowano

Uuu, naprawiasz plugin w pociągu? I to jeździsz nim 24h?

Nie wiem dlaczego, lecz to mnie rozbawiło. :D Tak btw. może autokorekta czy coś. 

Generalnie szkoda, że dosyć słabo plugin wyszedł, lecz czekam na lepsze efekty. Gdyby były zdjęcia to na pewno i pobrań więcej.

EDIT:

Myślałem, że pluginy tylko w Java można. (Nie potwierdzam, że można w innym, więc się nie czepiać.)

Opublikowano

Omg

usuń dl bo dla tych żmij nie warto

Dostaliście PLUGIN na gildie ZA DARMO i wybrzydzacie?

Nie warto pisać pluginów dla MPCForum bo i tak powiedzą "chuowy jest ten plugin nie pisze pluginow bo sa chuowe"

Powinniscie mu podziekować że udostępnił 

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Omg

Nie warto pisać pluginów dla MPCForum bo i tak powiedzą "chuowy jest ten plugin nie pisze pluginow bo sa chuowe"

Zauwaz, ze ten plugin jest tak slaby ze szkoda pobierac.. Nie dziala 50% funkcji, jest wiele pluginow na gildie.

@top

Fajnie byloby, jakbys dodal jakies SS..

Opublikowano

Omg

Jest pewna różnica między wybrzydzaniem a ocenianiem, czy krytykowaniem.

Gość FallingCookie
Opublikowano

A to nie są czasem mtGuilds? Nie ma nawet konfiguracji przedmiotów wymaganych do założenia gildii, wyglada to tak jakby zakosił komuś gildie z serwera :P

Opublikowano

Omg

Drogi kolego. My nie wybrzydzamy, tylko radzimy. Forum jest od własnego zdania i każdy ma prawo się wyrazić jak chcę, i o czym chcę. Ten plugin akurat jest masakryczny i umywa się do takich jak FUSH. Nie rozumiem jednego. ZA DARMO wg większości oznacza zrobione na odpi***** . Na MPC widziałem jeden świetny plugin od użytkownika @HugoZar, który zrobił plugin na tej samej zasadzie. (czyt. gildie), mimo tego iż większość prowadzących te swoje "serfery minkrafta"  piszę, że ten plugin jest ich.

Teraz dziękuję i oddaję głos rówieśnikom z tego działu oraz czekam na ból dupy od niektórych.... 

EDIT:

@Alanpl3

dzięki za wyjaśnienie

Opublikowano

Drogi kolego. My nie wybrzydzamy, tylko radzimy. Forum jest od własnego zdania i każdy ma prawo się wyrazić jak chcę, i o czym chcę. Ten plugin akurat jest masakryczny i umywa się do takich jak FUSH. Nie rozumiem jednego. ZA DARMO wg większości oznacza zrobione na odpi***** . Na MPC widziałem jeden świetny plugin od użytkownika @HugoZar, który zrobił plugin na tej samej zasadzie. (czyt. gildie), mimo tego iż większość prowadzących te swoje "serfery minkrafta"  piszę, że ten plugin jest ich.

Teraz dziękuję i oddaję głos rówieśnikom z tego działu oraz czekam na ból dupy od niektórych.... 

EDIT:

@Alanpl3

dzięki za wyjaśnienie

Hmm, plugin @HugoZar 'a nie jest, aż tak bardzo wyśmienity. 0 obiektywności... :) 

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Szału nie ma, dupy nie urywa. Plugin w C#, spoko. Kod ujowy.

Ale udostępnił taki plugin i nic za to nie ma. 

Opublikowano

No kolego kozak jestes przepisales kod gildi xeqa :D i zrobiles swoje :D

Kolejny pseudo kolega tego z***a próbuje udowodnić, że xeq umiał napisać plugin.

http://www.mpcforum.pl/topic/1267865-inne-pluginy-by-tobiasztru/#entry10829432 Taaak. Wiem, że to jest historia o tobie xeq_ i nawet wiek się zgadza <3 

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Grube te gildie, jakby jeszcze działały :D. Słabe przerobienie gildii @xeq_ szkoda takich dzieci :> nawet.

Opublikowano

To moj plugin na gildie, tylko ze bardzo stara wersja, jeszcze nie dokonczona.

Marsjanek bezczelnie przypisał sobie autorstwo. 

Lekko go przerobił.

Plugin w c#? HAHAHHAHAHA Wy kretyni, jak można pisać w c#/c++ do silnika ktory jest w Javie? I C# W PLIKACH .CLASS?

Stare powiadasz, pseudo devie :)

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...