Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak kupie pacc-scrolla to jest on ważny na wszystkie światy ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, bo gdyby tak było (chyba że nałożyli jakaś blokade czy coś) to lepiej by było stawiać botki na jakimś serverze gdzie nikt nie gra (te 50 osób np.) gdzie są ciągle wolne spoty i nikt nas nie huntnie, potem kupilibysmy pacca i grali mainkontem na tym serverze na którym chcemy na przykład na jakims pvp gdzie gra duzo ludzi.

Dało by rade coś takiego zrobić ? Czy może ktoś jednak widzi błędy w moim rozumowaniu ?

Opublikowano

Szczerze średniawo rozumiem twój tok myślenia , ale powiem pokrótce Premium Scroll jak aktywujesz na accouncie obejmuje on wszystkie postacie jakie posiadasz na tym owym koncie , czyli masz na 1 accouncie 20 postaci , jeżeli na tym accouncie aktywujesz premium scrolla , wszystkie postacie mają pacc

Opublikowano

Pacc scroll jest ważny na całym koncie, więc na innych serwerach też działa :P.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Chodzi mi o to że po co stawiać boty na jakimś serverze pvp jak i tak będą padać jak nie będę ich pilnował. Nie lepiej postawić ich na jakimś servrrze non pvp gdzie gra mało osób i mam całe wolne spoty i szybciej i łatwiej uzbieram na pacca. W skrócie mam main postać na serverze Antica ale gra tam duuzo ludzi i ciężko ustawić bota i zarobić na pacca więc nie łatwiej jest postawić boty na jakimś serverze non-pvp gdzie gra najmniej osób i tam zarobić na pacca kupić jakimś charem na którym jest main konto z Anticy i tak robić w kółko ?

Opublikowano

Chodzi mi o to że po co stawiać boty na jakimś serverze pvp jak i tak będą padać jak nie będę ich pilnował. Nie lepiej postawić ich na jakimś servrrze non pvp gdzie gra mało osób i mam całe wolne spoty i szybciej i łatwiej uzbieram na pacca. W skrócie mam main postać na serverze Antica ale gra tam duuzo ludzi i ciężko ustawić bota i zarobić na pacca więc nie łatwiej jest postawić boty na jakimś serverze non-pvp gdzie gra najmniej osób i tam zarobić na pacca kupić jakimś charem na którym jest main konto z Anticy i tak robić w kółko ?

Bardzo dobry pomysł!

Tylko mistrzuniu nie brał pod uwage, że nie ma servera non pvp z małą ilością graczy.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Nie lepiej kupic pacca za psc np ?;> 33 zł chyba i masz pacc czy tak ciezko uzbierac te 30+ zl ...

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Twój sposób nie jest za fajny , nawet jak znajdziesz serwer non pvp z małą ilością ludzi , to to kwestia czasu , jak ten serwer zostanie połączony z jakimiś dwoma innymi nonpvp gdzie jest mało ludzi , tak jak robią do tej pory :)

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł!

Tylko mistrzuniu nie brał pod uwage, że nie ma servera non pvp z małą ilością graczy.

^.^

Dobra do zamknięcia :D chciałem tylko posłuchać waszych opini

Lecą like :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...