Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem (?)

Websky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ostatnie 10 gier przegralem tylko 2 i nie awansowalem wyzej, o co chodzi? ile trzeba gier wygrac? jestem w jakims smiesznym silver 2, wygrywam prawie wszystkie mecze a ranga stoi w miejscu. o co chodzi? wie ktos?

Opublikowano

Zazwyczaj awansuje się po 3/4 grach.

Zależy na jakiej pozycji kończysz grę. Jak zawsze zamykasz / jesteś przedostatni z ujemnymi statami to ciężko jest awansować.

Opublikowano

masz niskie mmr. po 10-12 winach pod rząd mógłbyś awansować. Miałem tak samo jak byłem w s5m, musiałem wygrać aż 14 gier. Jak nie chcesz nolifić to polecam zagrać i wygrać 3/4 gry z kałachem. Instant awans i jak dobrze pójdzie to po następnej grze z nim ( także wygranej ) mógłbyś wskoczyć z s3 do s4. 

Opublikowano

masz niskie mmr. po 10-12 winach pod rząd mógłbyś awansować. Miałem tak samo jak byłem w s5m, musiałem wygrać aż 14 gier. Jak nie chcesz nolifić to polecam zagrać i wygrać 3/4 gry z kałachem. Instant awans i jak dobrze pójdzie to po następnej grze z nim ( także wygranej ) mógłbyś wskoczyć z s3 do s4. 

Myslalem, ze tylko w lolu bedzie mnie przesladowac sila nieczysta jaka jest MMR :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...