Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Potowry/Elfbot

MrGresQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam słyszałem że można zmienić id potworków w tibi . chciałbym zmienić id paru potworów za serwera dbv.hopto.org (dbvicotry)

aby elfbot mogł otwierać ciała potworów ponieważ na tym ots nie działa ta opcja i trzeba używać skryptów które nie działają w 100% ponieważ nie otwiera niektórych mobów . 

chciałbym sie dowiedzieć w którym pliku są przechowywane id mobów / jeśli trzeba wypakować jakiś plik (lub otworzyć to jakim programem ) i czy to zadziała czy może coś innego trzeba zmienić . 

prosze o pomoc ponieważ chciałbym to zrobić tylko nie wiem jak . Znaczy sie jak bede wiedzieć w jakim pliku / jakim programem to nawet jakbym miał siedzieć przy tym miesiąc to sie naucze xD  . tylko chciałbym aby w tych 1 krokach udzielono mi pomocy . 

Ponieważ nie moge nigdzie znaleźć poradnika ani żadnej wskazówki .

oczywiście chciałbym to zrobić w tym kliencie z tego tematu 

http://www.mpcforum.pl/topic/1266276-client-dbv-wersja-240-by-rafaeru/

czy da sie to zrobic? 

Opublikowano

Id mobów jest po stronie serwera, nic nie możesz zrobić.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...