Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile razy można oddać na gwarancję?

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dostałem sprzęt z małą wadą. Ile razy mogę go wysłać na gwarancję w razie jeśli nie zostałby naprawiony? Gwarancja jest na 2 lata door-to-door czyli przyjeżdzą kurier za free i odbiera, a następnie przywozi. Czy jest jakiś limit? Obawiam się że nie będą skorzy do wymiany sprzetu, a po prostu odeślą od niechcenia.

4043121350.png

Opublikowano

Tylko, że ten problem jest taki, że sprzęt najlepiej wymienić i przetestować. Oni raczej naprawić rady tego zasilacza nie dadzą. Sam się nie podejmę bo stracę gwarancję i już mi go nie wymienią. W zasadzie czekam na ich odpowiedź do poniedziałku bo przedwczoraj kurier zabrał.

4043121350.png

Admin Cienia
Opublikowano

Nie działa, wysyłasz dalej aż im się znudzi i dadzą nowy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czyli stracę pewnie miesiące na walkę z nimi bo będą odsyłać i odsyłać w opór, a ja będę musiał ciągle podania wysyłać i pakować ten sprzęt, potem znowu testować i pakować. Trudno. Ale ktoś gdzieś mówił że Cooling.pl mu wymienił sprzęt także nadzieja jest ale ja jestem cholernym pesymistą.

4043121350.png

Opublikowano

Nie mogą odesłać zepsutego. Albo odsylaja nowy, albo naprawiony.

Opublikowano

Tylko oni raczej nie mogą tak eksperymentować np. silikonem czy zakładać opaski uciskowej. Chyba że się odważą, a jak nie pójdzie to wymienią zasilacz. Tylko czy nie odeślą z odpowiedzią: "nie możemy wymienić sprzętu bo jest na nim ryska spowodowana przez użytkownika, pozdrawiamy" .

4043121350.png

Opublikowano

Do woli możesz oddawać, dopóki jest gwarancja danego sprzętu i do kiedy jest ważna.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...