Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wait hack i DMG hack na Ravia s2

wojtaseq13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam już mobber  hack ale potrzebuje jeszcze dmg hack i wait :) Prosze help xD

Jeśli pomogłem licze na " + "

Opublikowano

@Edit

Ja też wait hack ale widziałem z dmg hack x3 też to by się przydało ale jak ktoś nie ma to poprosze o samego wait hacka ;c

Opublikowano

@Edit

Ja też wait hack ale widziałem z dmg hack x3 też to by się przydało ale jak ktoś nie ma to poprosze o samego wait hacka ;c

A mobberhacka skąd używasz ? Bo nie posiadam także :D

Opublikowano

Wait hack nie działa co mam z nim zrobić ? jakoś go włączyć wrzuciłem do pack / główny folder i nic ;cc

Opublikowano

Nie działa ;c masz jakiegoś skype??

teamspeak jak już.

Nie dostałem informacji, że mój waithack został pobrany więc jeśli owijasz w bawełne, a pobrałeś inny to nawet ze mną nie rozmawiaj ;)

SIedzę na ts69 -< to ip ale ip nie podałem więc warna nie powinno być xD Najwyzej sie domysl jak chcesz. kanał 137 -,-

Opublikowano

Pobrałem :) wh by filip xD.rar

- index

- filipxd.epk

- filipxd.eix

Serwer ts domyślam się, że ma polską domene więc dalem pl i nie ma takiego kanału 137 ;P

Opublikowano

Pobrałem :) wh by filip xD.rar

- index

- filipxd.epk

- filipxd.eix

Serwer ts domyślam się, że ma polską domene więc dalem pl i nie ma takiego kanału 137 ;P

teraz kanał 44 - zmiana ts'a była lekka ;p  (XantoS ;0)

Opublikowano

Jak narazie ravia jest niestabilna jest jedno ch czy dwa, lub wyłączona :P wbije jak ravia będzie online :) pozdrawiam

Opublikowano

Zrobiłem wait-hack ale musiałem tam edytować by otwierało ravia_patcher i tam sobie wybieram serwer na który s1 czy s2, wczesniej było jakiś metin2client.bin i nie odnajdywało pliku i się nie włączaaaauoo ;cc :D dobra ale teraz gdy wybiore postać i jak ma się ładować ten pasek to client się wyłączaa HELEPHLEPHE!!!

Opublikowano

Zrobiłem wait-hack ale musiałem tam edytować by otwierało ravia_patcher i tam sobie wybieram serwer na który s1 czy s2, wczesniej było jakiś metin2client.bin i nie odnajdywało pliku i się nie włączaaaauoo ;cc :D dobra ale teraz gdy wybiore postać i jak ma się ładować ten pasek to client się wyłączaa HELEPHLEPHE!!!

powinno wh się włączać w meitn2client ale, że w paczce z modem była zmieniona nazwa na game.exe to nie znajdywało pliku :) 

Poczekaj aż normalnie rava będzie działać, bo narazie znika eq i różne dziwne rzeczy się dzieją. Ja tam już 2 dzień bez ravi xD Gram na tavii i latrosie ;)

Opublikowano

Może z danymi kont też?

Nie zamierzam nic uploadować xD

Czemu wy wszyscy macie problemy to ja nie wiem xD Tak samo jak wszędzie pisze tak samo ja wgrywałem te rzeczy. Jak chcecie coś zmieniać to zróbcie kopię folderu calego i wnim zmieniajcie ;p

Opublikowano

K***a -,- robie tak jak mówisz :) i nic .. wystarczy, że upniesz folder pack.. Nie potrzebuje twojego konta ;p

Opublikowano

K***a -,- robie tak jak mówisz :) i nic .. wystarczy, że upniesz folder pack.. Nie potrzebuje twojego konta ;p

pobieram film +gram w metka więc mam lekkie lagi. Nic nie upne tak jak mówiłem. wgraj sobie czysty pack +dodaj wh = nic innego niż ja mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...