Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

damian0507

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, interesuję się ostatnio kontraktami w CS:GO i

mam kilka pytań odnośnie tych kontraktów.

1. Czy jeśli będzie 10x broni niższej jakości które są przykładowo FT to po zrobieniu kontraktu będzie broń o jakość wyższa i jakość tej broni też zwiększona do MW? Czy raczej to jest losowe?

2. Czy jeśli będą bronie zmieszane z 2-wóch kolekcji to broń wyższa będzie losowo wybrana z którejś z kolekcji?

[jeśli tak to:]

a) Czy może być przykładowo 9 broni z innej kolekcji i 1 broń z jeszcze innej i jaka jest szansa że akurat wpadnie na tą drugą kolekcję?

[jeśli nie pomiń ten pkt.]

3. Czy na ten dzień są jakieś opłacalne kontrakty?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, co do pierwszego punktu, oglądając filmy w których wyrabia się kontrakty zauważyłem że po kolei wylosowało komuś 4 broni o jakości FT, czy to czysty przypadek czy też to zależy od czegoś?

Opublikowano

Są bronie które występuja tylko w 1 w 2, 3 jakościach, są też takie które dużo częściej lecą w jakości FN niż w np. MW.

Jeśli oglądałeś popularny kontrakt na glocka fade to mogło własnie tak być bo występuje tylko w jakości MW i FN ale częściej leci FN.

Myślałem że napisałeś FN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...