Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Czyli Smoke bug fixed :)

GoodIdeaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Buszując po internetach znalazłem całkiem ciekawy poradnik jak czitować nie czitując w CS:GO :)

Oczywiście nie mam na myśli tutaj jakiegoś "niewykrywalnego" wh czy coś. Otóż jak dobrze wiecie w CS:GO podstawą są smoke'i. W wersji 1.6 były one wręcz bezużyteczne natomiast w GO jest to prawdziwa perełka. Znalazłem ciekawy poradnik jak nie ingerować w procesy gry a w ustawieniach sterowników karty graficznej zamieszać tak żeby .. "Widzieć przez smoke"  :huh:  :huh: . 

Nie ma co tu dużo gadać, tutaj macie video jak to wygląda: 

Dodam od siebie że nie jest to żaden czit, jeśli nie będziecie się palić (używać wh) a będziecie puszczać "Ślepe :D" skany przez takiego smoke to bana raczej nie wyrwiecie. Wiadomo z tymi skanami też trzeba uważać. Jest to błąd gry i za pewne za kilka tygodni zostanie naprawiony ale do tego czasu można spokojnie na tym śmigać. Nie pytać czy wykrywalne czy nie bo to nie jest coś co ingeruje w pliki gry.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Hmm.. zrobiłem wszystko to co na filmiku i mi nie działa :/ może jakieś opcje w karcie lub w csie na to wpływają?

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja tam lepiej tego nie będę używał, bo jak poraportują to można dostać bana od overwatch'a

"Czitować trzeba umieć" Logiczne że skoro nawet jak dostaniesz reporty a cały mecz będziesz grał normalnie tylko np 2 razy przeskanujesz w smoke 2/3 typów to bana nie dostaniesz bo na reszcie meczu będziesz czysty ;) 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

"Czitować trzeba umieć" Logiczne że skoro nawet jak dostaniesz reporty a cały mecz będziesz grał normalnie tylko np 2 razy przeskanujesz w smoke 2/3 typów to bana nie dostaniesz bo na reszcie meczu będziesz czysty ;)

Tak i będziesz musiał  grać jak kaleka w cs i udawać, że nie widzisz przeciwników i dajesz im się zabijać.

#top

Nonsens jest to cheat, cheater <--- oszust.

Cheat jest to program ułatwiający cheaterowi grę ;P

Jak widać jest wszystko, jest program, który ułatwia grę + gracz = cheater.

Można zgarnąć bana za używanie oprogramowania, które umożliwia widzenie przez smoke = ban overwatch, a po tym VAC ban.

Odradzam, grajcie uczciwie.

Opublikowano

Tak i będziesz musiał  grać jak kaleka w cs i udawać, że nie widzisz przeciwników i dajesz im się zabijać.

#top

Nonsens jest to cheat, cheater <--- oszust.

Cheat jest to program ułatwiający cheaterowi grę ;P

Jak widać jest wszystko, jest program, który ułatwia grę + gracz = cheater.

Można zgarnąć bana za używanie oprogramowania, które umożliwia widzenie przez smoke = ban overwatch, a po tym VAC ban.

Odradzam, grajcie uczciwie.

Przykro mi że to forum jest głównie o tematyce o czitach. Więc porady typu "grajcie uczciwie" zostaw dla siebie bo i tak kto będzie chciał ten sie odpali.

"Jest program który ułatwia cziterowi grę" xDDDDDDDDD. Takiej dorodnej cebuli moje oczy dawno nie widziały :). Program do ustawienia grafiki  nvidia to od dziś program ułatwiający cziterowi grę - pamiętajcie wszyscy. To wasza lekcja na dziś. Dawno się tak nie uśmiałem. 

Bish_holo.gif

Opublikowano

Przykro mi że to forum jest głównie o tematyce o czitach. Więc porady typu "grajcie uczciwie" zostaw dla siebie bo i tak kto będzie chciał ten sie odpali.

"Jest program który ułatwia cziterowi grę" xDDDDDDDDD. Takiej dorodnej cebuli moje oczy dawno nie widziały :). Program do ustawienia grafiki  nvidia to od dziś program ułatwiający cziterowi grę - pamiętajcie wszyscy. To wasza lekcja na dziś. Dawno się tak nie uśmiałem. 

Cebulo, patrz i płacz, mało wiesz i się wypowiadasz, teraz wypierdalaj i mnie nie denerwuj.
Program ingeruje w grę = ban.
Opublikowano

Trzeba coś w grze ustawić albo w cfg, tak na innych forach piszą. Jak dowiem się więcej dam znać.

Cebulo, patrz i płacz, mało wiesz i się wypowiadasz, teraz wypierdalaj i mnie nie denerwuj.
Program ingeruje w grę = ban.

Na pewno volvo wystawi Ci bana na podstawie ustawień karty graficznej. . No k*rwa chyba jest różnica między ustawienia sobie  w sterownikach karty graficznej a odpalenia programu o nazwie CSgoESP.exe . Szczególnie że program ingerujący w grę musi być włączony żeby valve go wykryło bo jak mają Ci wykryć program którym ustawiłeś coś 3 godziny temu? Jak masz odpalone WH to program masz ciągle odpalony i to Ci mogą wyskanować i wykryć ale nie takie coś.. Weź k***a zastanów się nad tym co piszesz..

Testował ktoś czy działa i bana się nie wyłapie?  Bo widzę wasze zróżnicowane opinie ;/

Bana dostaniesz tylko od OV  Jak będziesz się palił w tych smoke że same hedy to dostaniesz OV.

Bish_holo.gif

Opublikowano

Nie polecam . zainstawałem 2 godz temu . Cały czas na tym grałem nie skanowałem specjalnie przez smoke żeby ov nie wykryło i ban . Szkoda skinów wartych 60 euro :( 

Opublikowano

Najlepiej abyś jeszcze dał screen, że masz bana to nikt już chyba nie będzie miał zamiaru tego używać.

Jakoś ten koleś grał na boty bo pewnie sam wiedział, ze może za to zgarnąć bana.

Opublikowano

Program ( ten od nvidii ) integruje w proces cs go. Za to jest perm i jak volvo się dowie to poleci multi ban.

Nic nie jest kolorowe

//EDIT. 

btw nie ma bana za integrację w plikach gry :) na filmiku widać jak ktoś zmienia wartość jakiegoś value z cs go na hl2. Prędzej czy później posypią się bany, bo przecież hl2 jest na innym silniku gry ( starszym o kilka lat ) i wpływa to na grę. Jeżeli w jakiejś grze z silnikiem hl jest auto aim ( lub uproszczony ) to można sobie pocheatować :) ale przez 2-3 tygodnie

a i polecam przełożyć skiny

Opublikowano

Nie polecam . zainstawałem 2 godz temu . Cały czas na tym grałem nie skanowałem specjalnie przez smoke żeby ov nie wykryło i ban . Szkoda skinów wartych 60 euro :(

Naprawdę bardzo interesujące że ja tego używam od wczoraj i nie mam bana do chwili obecnej . Naprawdę cebulo jak chcesz odstraszać ludzi to wyjdź na dwór i twarz pokaż - a ten temat zostaw w spokoju :).

Ps. Tego się nie instaluje

Ps2. Nikt Ci w to nie uwierzy że dostałeś za to bana. 

Ps3. Jak chcesz kłamać to nie tutaj :)

EDIT://

Już nie działa, temat można zamknąć. 

Pozdrawiam pana Luckera190 który napisał że dostał za to bana VAC a Volvo spory czas temu ten bug naprawiła B)

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...