Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerBot na PL - Jak nie dostać bana?

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, krótko i na temat. Dostałem już ok 4-5 permów, za używanie kamer bota. Ostatnio, nie używałem speedhacka, ani WH a i to moje konto zostało zablokowane. Co jest nie tak? Jak używać tego bota, że po 2 dniach nie dostać bana?

Opublikowano

Bana możesz dostawać po logach z automatu albo GM'i spotykają Cię zbyt często na mapach.

Ile godzin używasz bota pod rząd? Poboć trochę, wyłącz na jakiś czas i znowu odpal, może to zmnieniejszyć

szansę na bana, ale nigdy nie wiadomo.

Opublikowano

Moim zdaniem banują po przez logi, mają jakąś opatentowaną metodę szukania i być może jakiś automatyczny bot do banowania po przez jakieś wzmianki w plikach które się zgadzają przez te w modzie, nie znam racjonalnego wytłumaczenia ale po prostu oni wiedzą kogo banować, a moim zdaniem około 3h bocenia około godziny przerwy aby zawsze się te minuty nie zgadzały tak dokładnie jak za każdym razem i przed wszystkim musisz bocić razem z komputerem, tzn musisz być i ogarniać czy ktoś pisze etc, etc musisz być aktywny a 100% pewniaka na uniknięcie bana nie ma :/

Opublikowano

Up. w M2Bob np. nie musisz bocić razem z komputerem bo ma wykrywasz GM i innych graczy ale i tak bany lecą, myśle jednak ze nie mają zadnej metody tylko sami biegają po mapkach + inni gracze zgłaszają... Dowód ?

Boce juz pare dni wbiłem 50 lvl i nie mam bana :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...