Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi do teamu (grafik, współwłaściciel, quester)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie poszukuję:

Zaczynając od grafika ,musi potrafić robic grafikę pod stronę www, robic grafikę w grze różne tła, prezentacje serwera, grafik do gui i różnych systemów w grze.

Wspólwlasciciela który pomoże w pomyśl nad serwerem pomysły itp. oraz zapłaci za dużą reklamę -ja zajmę się resztą. Odrazu mowie i zaznaczam nie daje dan do bazy po pierwszym miesiącu znajomości .

Quester musi potrafić pisać questy wszystkiego rodzaju z dungeonami BO. WW DT itp... oraz fabułę .!

Kontakt pw

Co z mojej strony mogę oferować -powiem na pw

Opublikowano

Witam jak w temacie poszukuję:

Zaczynając od grafika ,musi potrafić robic grafikę pod stronę www, robic grafikę w grze różne tła, prezentacje serwera, grafik do gui i różnych systemów w grze.

Wspólwlasciciela który pomoże w pomyśl nad serwerem pomysły itp. oraz zapłaci za dużą reklamę -ja zajmę się resztą. Odrazu mowie i zaznaczam nie daje dan do bazy po pierwszym miesiącu znajomości .

Quester musi potrafić pisać questy wszystkiego rodzaju z dungeonami BO. WW DT itp... oraz fabułę .!

Kontakt pw

Co z mojej strony mogę oferować -powiem na pw

mogę polecić, choć mało jest ludzi, którzy wyłożą kasę i nie będę chcieli dostępu do FTP i MySQL, ale może Ci się poszczęści i kogoś znajdziesz. polecam, powodzenia w poszukiwaniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...