Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Baniki za wh :D

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o 23 gram sobie na tym serwie [AT]Poland Classic... i dostaje bana :D nie polecam tam grać, gdyż gdy jesteście lepsi od admina to dostajecie bana :P dzisiaj na mapie Shipment (fajna bo słychać kroki łatwo) dostałem bana za wh którego nie używałem :D taką beke cisnąłem, że koleś z którym grałem miał 20:70 jakoś a ja 70:20 :3 widzę poziom polaków na 1.7 jest trochę niski :/ zjechałbym go nawet na serwerze gdzie jest 1000x pb. I takie pytanko bo nie zakładam tego tematu bez celowo żeby się wyżalić czy jakieś gówna które mogą moderatorzy wymyślić.

Ile razy mieliście tak że dostaliście bana (nie koniecznie od polaczka) za wh którego tak naprawdę nie mieliście a byliście lepsi?

Bo z tego co widzę to dużo razy tak się dzieje :P np kolega dostał na serwerze zombi (coś typu EHD) bana za aimbota bo ciągle strzelał hedy. I takie wtf ponieważ tam się strzela same heady bo inaczej zombiaka nie zabijesz xD

Dyskutowanie na takie sprawy chyba nie są zabronione? xD

(temat z nudów i z chęci poznania "doświadczeń" ludzi z cod'a) :P

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Bana za wh dostałem raz na serverze na którym gram do dziś przez pomyłkę ponieważ miałem nick [QRWA]Maxi i ktoś chciał się "pobawić" i zrobił taki sam a na serverze jest plugin gdzie jak jest kilka osób z takim samym nickiem to automatycznie dodaje do nicku 2nd ( np. 2nd [QRWA]Maxi ) i admin się pomylił i zbanował mnie a nie tamtego gościa, chwile potem oczywiście się skapnął ale musiałem czekać cały dzień na UB. 

Co do poziomu grania polaczków to trzeba trafić na takie przypadki bo nie jest ich dużo. Gram na kilku serverach: TDM public, TDM Pro Mod, S&D Pro Mod i powiem ci że na TDM Pro Modzie gra dużo polaków i przy grach 5vs5 / 10vs10 zajmują wysokie miejsca ( ja przeważnie na dole ale staty zawsze na plusie :D

Zombie Mod, grałem na fajnym serverze, teraz nie pamiętam nazwy ale Vertez miał nagrany go na kanale sprzed kilku lat. Zombie mod co tylko heady zabijają... nie grałem i nie zamierzam bo to jest bez sensu 

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Na 3xp ktk zazwyczaj mam najlepsze staty gdy wchodzę (7 lat grania>każdy hack) i często oskarżają mnie o hacki, prawie co drugą grę, jednak nigdy nie dostaję tu bana ani kicka ponieważ mam Trusted Playera i każdy z staffu mnie zna.

Na UA gungame też praktycznie każdą grę wygrywam, efekt? !votekick Slondermon wallhack i wszyscy dają !yes.

Na Hercules Gungame dawno dawno temu jak jeszcze istniało wiele razy byłem banowany i musiałem to rozwiązywać z administracją serwera, przez co? Przez to, że jakieś buby nie mogły ze mną wygrać (np staty po 35/1 pod koniec gry).

Ogólnie to często gdy gram spotykam się z flamem lub obrażaniem mnie. Raz pamiętam byłem na polskim serwerze "snipers only" i rozgnoiłem wszystkich z m21 to admin zaczął mnie specować, kiedy miałem 21/1 zawołał drugiego admina i dwóch mnie specowało, efekt? Przy 37/2 dostałem perma z powodem "wypierdalaj hakerów nie potrzebujemy ban bez odwołania".

Zdecydowanie nie polecam grać na polskich serwerach, administracja w większości to cebule.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Nie ma co się dziwić, to są uroki polskich pubów na 1.7. Na owej wersji polecam grać tylko mixy, esl lub cg. Tam nie używając WH, możesz być spokojny, że nie zostaniesz zbanowany. 

­

Opublikowano

W codzie 4 tak nie miałem , ale jak grałem w mw2 to co 3 rundę ludzie pisali hacker , wh , report itp...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamietam ze kiedys gralem na 1.2. I nietypowy klan low's co nie umieja grac tylko potrafia banowac hmm chyba to byl klan |S&R| takie noobs a tak wogole wczesniej gralem na 1.7.i zawsze innny skill.. Sporo graczy gadalo ze mam wh na 1.7 ale jak dowiaduja ze gram esl i cg to przepraszali o.O zawsze beda dzieciaki z rconem i banowac a poznie unikac na ts beda .... Dlaczego cod powoli od 2013 umiera.....

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grając na 1.6 często tak bywało, ale na 1.7 mixy na promodach ani razu się nie zdarzyło, swoją drogą grają jeszcze w to ludzie? Chyba z rok nie grałem, aż szkoda mi było mojego aca scope skilla :( Najlepszy cod to na pewno był cod 4 :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

@UP Może odpowiadam trochę za późno ale może i tak przeczytasz. 

Jest pełno serverów pełnych jak i na publikach jak i na modach, cały czas tętni życiem.

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...