Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja Ascariala sprzedaje bryłki na allegro?

OpenSeekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ty pierdolisz głupoty.

Wydymion a ty zamknij pape  bo pierw kozaków robicie a potem placzecie ze jest bug i sie pytacie jak on działa zamiast zobaczyc w quescie i szukać błędu..

Opublikowano

Ahh no tak. Znalazł się pan idealny, który w questach widzi wszystkie bugi itd. ^^

Wydymion nie ośmieszaj się. Kto grał od początków ascariala aż do teraz to wie jacy jesteście. Banda debi*li, którzy mają wyjebke na serwer, a jak przyjdzie co do czego to dają śmieszną offke, żeby tylko powiedzieli buga. Te wasze Srapdejty gówno dadzą bo będzie tak jak potem.

Opublikowano

Skończyłeś czy jak? Bo mi się Ciebie nawet nie chce czytać. :P

Skończ Endymion już.

Wystarczy Pomyśleć

Wallander Sprzedał całe swoje eq za 70b

6k Brył to jest eq ponad połowy serwera.

a 2100 zł Ascarial zarabia na dzień

1761427.jpeg

Opublikowano

A ponad 5k bryłek zostało wybanowane. Zresztą idź tam stawiać swój serwer, który pada zanim wystartował. A no i płaćcie za reklamę. ;) Zresztą co ja będę dyskutował z osobą, która ma ewidentne problemy z myśleniem, tak asek o tobie mowa.

Opublikowano

Skończ Endymion już.

Wystarczy Pomyśleć

Wallander Sprzedał całe swoje eq za 70b

6k Brył to jest eq ponad połowy serwera.

a 2100 zł Ascarial zarabia na dzień

U nich chociaż można powiedzieć że jest połowa serwera bo twój serwer skończył szybciej niż się zaczął.

Tak to jest jak się bierze za coś o czym się nie ma bladego pojęcia nawet nie umiałeś przekonwertować mobów na nowe granny a po odpaleniu twojego pro clienta syserr wysrał 4 tyś linijek.

Przestań gadać głupoty Asek bo robisz z siebie pośmiewisko forum i skończysz jak Matesh którego już nawet przydupasy mają w d***e bo dużo pyskował a na Visteri pokazał jaki to jest pro [DEV].

Wątpię żeby przy 3k profitu na dzień chłopaki się męczyli w sprzedawanie bryłek na lewo i to w takich ilościach.

Nie wiadomo w ogolę czy bryłki o których piszę owa osoba istnieją bo nikt ich na oczy nigdy nie widział. W boga też wierzysz ?

Opublikowano

Ja nie wiem jaki kretyn kupuje bryłki/yangi w metinie przecież w tej grze chodzi o zdobywanie kasy, a gdy kupi sie te kilka tyś bryłek gra nie ma sensu lub nudzi sie po kilku godzinach.

Opublikowano

Wątpię iż to prawda. Raczej administracja Ascariala nie jest zdolna do takiego posunięcia. Fakt - czasami może im odbija, ale nie do takiego stopnia żeby sobie rynek serwerowy zniszczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...