Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] ForFi

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Zostałem zbanowany w trochę nie za ciekawy moment. Piszę zatem z lekkim strachem o odwołanie.

Sprawa wygląda następująco. Zatem post miał mieć charakter żartu, ponieważ strona posiada grafikę obecnego mch*.pl oraz stary kod strony tej samej oto strony.. Nie chodziło mi o to, że chcę takie coś sprzedać tylko chciałem zażenować autora tematu. Chodziło o to że to co on dał jest nic nie wartę. Przecież marnowałbym czas na parę groszy? Ogólnie to sądzę, że to on powinnien otrzymać coś za to, że próbuje handlować czymś co nie jest w 100% jego własnością...
Przepraszam najmocniej za ten post. Nie spodziewałem się, że ktoś weźmie go na poważnie. Dobrze wiem, że handel na MPCforum jest dozwolony tylko w działach Giełdy.

Jeszcze raz przepraszam za tą całą sprawę oraz dziękuje za przeczytanie tego odwołania. Teraz tylko z niecierpliwością liczę na miłą odpowiedź.

Btw. O % zbytnio nie chodzi tylko o te 7dni  :( .

Opublikowano

Ban zostaje zdjęty. Punkty zostaną.

Dla przypomnienia, oferty handlowe publikujemy w dziale "giełda". Poza "giełdą" handel jest zakazany.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...