Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO Lounge, Wygrana a skiny?

KillinV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przed chwilą obstawiłem Galila 0.05 i XM1014 0.02 / Mouz pomyślnie wygrało, ale w moich skinach na stronie nie ma nigdzie skinow które wygrałem :/ Są tylko do odbioru te które wystawiłem. Jak to możliwe że nic nie wygrałem ?

Opublikowano

Najlepiej. Ale przy obstawianiu skinów za 20/30 centów to jest nieopłacalne. Tylko zajmujesz boty, dostaniesz inne śmieci warte 3/4 centy i nic tak naprawdę nie zyskasz.

@ujmnji

Tak tylko jak zbierzesz 10 białych to odstaniesz jeden niebieski o wartości 5-15 centów.

Więc nie zawsze się opłaca robić ten kontrakt.

Opublikowano

Najlepiej. Ale przy obstawianiu skinów za 20/30 centów to jest nieopłacalne. Tylko zajmujesz boty, dostaniesz inne śmieci warte 3/4 centy i nic tak naprawdę nie zyskasz.

Weź pod uwagę, że te śmieci można zamienić w kontrakt i obstawić lepszą broń.

Ziarnko do ziarenka itd.

@ Top

Jak obstawiasz poniżej 10 centów na pewnego pewniaka to rzadko ci dropnie cokolwiek.

Obstawiaj minimum 10+ centów.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Znaczy postawiłem 0.1 value kiedy było 20%. Jakieś skiny wleciały ale chyba 1... Nie pamiętam już...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...