Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś ogląda?

Kaszke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chciałbym się za to zabrać oglądać, ile 1 sezon ma odcinków, od razu mówię że może kiedyś widziałem 2 odcinki na TVP ;p

Opublikowano

Ja chciałbym się za to zabrać oglądać, ile 1 sezon ma odcinków, od razu mówię że może kiedyś widziałem 2 odcinki na TVP ;p

Seria ma jakies 16-18 odcinkow po 40-42 minuty
Opublikowano

Seria ma jakies 16-18 odcinkow po 40-42 minuty

To i tak sporo, a twoim zdaniem powinienem zacząć to oglądać?

i jeszcze mam pytanie, gdzie można obejrzeć te sezony?

dzięki za pomoc ;>

Opublikowano

To i tak sporo, a twoim zdaniem powinienem zacząć to oglądać?

i jeszcze mam pytanie, gdzie można obejrzeć te sezony?

dzięki za pomoc ;>

Sporo ale warto :D Przeszukaj temat jest napisane jak I gdzie ;)
Opublikowano

Łzy w oczach po 1 odcinku 5 sezonu. Respekt dla Ricka jak otworzył im ten wagon to takie wejście whuy. Wszyscy znowu razem :D. Ten ziomek w takim kostiumie bojowym na koniec po napisach to był ten Morgan z 1 odcinka sezonu 1?

Opublikowano
Nawet o tym nie słyszałem, można wiedzieć jaki rodzaj i o czym ten film dokładnie jest?

Jest to rodzaj post-apokalipsy i apokalipsa w tym filmie to nie żadne dinozaury tylko wyższa półka - Zombie. Streszcze kawalek 1 sezonu- na filmie jest strzelanina ok.3 policjantow rozkladda kolczatke ziomek w aucie ma dachowanie o tą kolczatke wysiada I strzela w jednego z policjantów. Zapada on w śpiączke dodam że ma żone I syna ale to potem. Wychodzi ze szpitala widzi pełno trupów jakieś wojskowe pojazdy I pełno czarnych workow, idzie w strone osiedla domków gdzie dostaje w ryja z łopaty. Potem okazuje sie ze to nie zombie mu przywalil tylko czlowiek, mial na imie morgan I mial syna. Dodam smieszna rzecz ze jego zona zostala zombie przez ugryzienie I chodzila im w nocy dookola domu xD. Wiec glowny bohater wybiera sie w podróż do atlanty czy jakoś tak w poszukiwaniu swojej rodziny. Jak juz pisalem odcinek ma 40min. W seri chyba jest 16 lub 18. Pozdrawiam I polecam obejrzeć. @krulcebulozy Chyba sie gdzies w lesie zatrzymajo I ci z terminusu ich złapią. Z tej takiej no reklamy się domyślam

#edit: Dzisiaj na fox i fox HD powtórka 1 odc. Jak ktoś nie oglądał ! :)

@ref i Edit: "Smakujesz znacznie lepiej niż sądzisz..."  Ciekawe co będzie w 3 :D Daryl mówił że te ludojady porwały tą młodą jak jej tam.. xD

Opublikowano

Kocham ten serial :) zatrzymałem się gdzieś na 6-7 odcinku 4 sezonu. Zacząłem oglądać serial od początku wszystkie odcinki,sezony, kiedy już na świecie była kręcona druga połowa 3 sezonu.

Postacie które lubię najbardziej ze wszystkich: Glenn, Daryl, Maggie, Carol oraz Beth.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie? To ten samochód z krzyzem to nie tych z terminusu? Bo powiedział to oni porwali Beth a potem wybil lampy w samochodzie I pojechali.

#offtop. Pisałem w jakimś temacie jak dostać się do klubu kicasyno czy jakoś tak :v Udzielisz instrukcji na pw czy miejsca są "zajęte"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...