Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacje serwerów

Rysie_Q

jaki serwer chciałbyś aby został reaktywowany ?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Senthia

• Tak
      4
    • Nie
      8
  2. 2. DragonMT2

• Tak
      3
    • Nie
      9
  3. 3. TilianMT2

• Tak
      2
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że nasz pomysł został bardzo dobrze przez Was przyjęty i teraz będą powstawały reaktywacje.

Bez przesady,zaraz się okaże że jesteś jakimś Panem Świata.Powiem ci taką ciekawostkę że ja też robię reaktywacje Diamond-a już miałem startować na dniach ale wyjazd na wakacje popsuł mi plany. Będzie trochę śmiechu jak będą 2 serwery ala "diamondmt2"mimo wszystko powodzenia Kaadamir i zobaczymy co nam pokażesz bo słyszałem sporo rzeczy o tobie teraz tylko czekać czy się one potwierdzą :)

Opublikowano

Bez przesady,zaraz się okaże że jesteś jakimś Panem Świata.Powiem ci taką ciekawostkę że ja też robię reaktywacje Diamond-a już miałem startować na dniach ale wyjazd na wakacje popsuł mi plany. Będzie trochę śmiechu jak będą 2 serwery ala "diamondmt2"mimo wszystko powodzenia Kaadamir i zobaczymy co nam pokażesz bo słyszałem sporo rzeczy o tobie teraz tylko czekać czy się one potwierdzą :)

Nie wiem skąd wziąłeś tego pana świata, ale skoro uważasz mnie za taką osobę to bardzo mi miło.

Ja będę dawał z siebie wszystko do ostatniego momentu, szczerze to nie mam pojęcia jakim sprzętem tu dysponujecie (botnet), ale mam nadzieję, że moje filtry wytrzymają.

Opublikowano

a ja myślę że jak byście zrobili identyko serwer jak pandora to by grało bardzo dużo osób :) PANDORA / DIAMOND / ELITE / DRAGON

Czy ja wiem,startowala juz pandora s2 pod nazwa mortal i po 2 miesiacach upadla,bo nikt na niej nie gral ^^

Topic@ diamondmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Stare serwery np. csyt2 kiedyś był mega serwerem ale trzeba zrozumieć że teraz to będzie dno a nie serwer.

Może podam przykład na telefonie.

kiedyś telefon z aparatem i podczerwienią to był kozacki telefon a teraz to jest szrot.

Tak samo jest z serwerami MT2

@topic

Nie wiem jaki serwer mógłbym Wam polecić do reaktywacji bo żaden serwer nie robi na mnie wielkiego wrażenia.

Myślę że taki serwer z Max lv 100 :)

typowy MEDIUM

wszystko tak jak na globalu 2k10 tylko że dodać jakiś nowy set na 96 - 100 lv

( broń boże robić max 105lva bo to wtedy jest patologia nie serwer)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...