Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacje serwerów

Rysie_Q

jaki serwer chciałbyś aby został reaktywowany ?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Senthia

• Tak
      4
    • Nie
      8
  2. 2. DragonMT2

• Tak
      3
    • Nie
      9
  3. 3. TilianMT2

• Tak
      2
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! W tym temacie chciałbym zwrócić sie do wszystkich graczy grających/co grają w metina.wraz ze swoją ekipą robimy kolejny serwer. Nagle w mojej głowie zaistniał bardzo ciekawy pomysł wieć odrazu postanowiłem go przedstawić reszcie. "Po co mamy robić kolejny serwer z kolejmymi nowościami, zróbmy może reaktywacje jakiegoś starego dobrego serwera. Napewno dużo graczy jak i starzy wyjadacze metina napewno się ucieszą."

Tutaj jest moja prośba do was.

Jaki serwer chcielibyście aby został reaktywowany??

W ankiecie przedstawię wam pomysły na który wpadliśmy,ale również jeśli żaden serwer z ankiety wam się nie podobał możesz w poście napisać jaki serwer Ty byś chciał.

Prosze moda o nie usuwanie tematu.

Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Widzę, że nasz pomysł został bardzo dobrze przez Was przyjęty i teraz będą powstawały reaktywacje.

Opublikowano

Reaktywacje serwerów to najgłupsze pomysły jakie mogły wejść w życie. Po co robić coś, co i tak juz się przez graczy przejadło?

Opublikowano

Reaktywacje serwerów to najgłupsze pomysły jakie mogły wejść w życie. Po co robić coś, co i tak juz się przez graczy przejadło?

Kolego pomyśl ile osób grało kiedyś na starszych serwerach dobrych stabilnych Easy, np teraz chciało by wrócić do tych starych czasów oraz atmosfery myślę że sporo osób czeka na takie serwery.

Z każdym nowym serwerem co raz dziwnych serwerów wychodzi.

Ja to bym zrobił reaktywację serwera DragonMT2 lub Tilian2.

24790528697226300755.png

Opublikowano

yt2game [*] ;c

a tak na serio to senthia, była by ciekawa :)

Opublikowano

No widzisz w naszym przypadku gracze są bardzo zadowoleni.

Co do Twoich postów... Dlaczego sądzisz, że do naszego teamu należy Asek?

Szczerze to nie mam pojęcia kim jest ten pan, a tu takie rzeczy.

Opublikowano

Widzę, że nasz pomysł został bardzo dobrze przez Was przyjęty i teraz będą powstawały reaktywacje.

Moim zdaniem to dobrze chyba xD

Opublikowano

Moim zdaniem to dobrze chyba xD

Nigdzie nie zostało ujęte, że uważam to za zły pomysł.

Cieszę się po prostu, że ludzie zainspirowali się naszym projektem.

Opublikowano

Nigdzie nie zostało ujęte, że uważam to za zły pomysł.

Cieszę się po prostu, że ludzie zainspirowali się naszym projektem.

Nom po części wpadlem to dzięki wam,dam ci like za to.

Zapraszam do dalszej wypowiedzi :)

Opublikowano

Kolego pomyśl ile osób grało kiedyś na starszych serwerach dobrych stabilnych Easy, np teraz chciało by wrócić do tych starych czasów oraz atmosfery myślę że sporo osób czeka na takie serwery.

Z każdym nowym serwerem co raz dziwnych serwerów wychodzi.

Ja to bym zrobił reaktywację serwera DragonMT2 lub Tilian2.

Słuchaj, wiem z własnego doświadczenia jak jest z reaktywacjami serwerów i wiem, jaką grywalnością się ''cieszą''.  Już wiele razy były reaktywacje csyt2, jakiś innych chińskich, reaktywacje starszych serwerów które kiedyś miały po 2-3k online i co z tego wyszło? 100 graczy online, bo serwery się przejadły.

Zrozumcie, że zamiast robić reaktywacje i płakać, że nikt nie gra, lepiej zrobić coś swojego, własnego i być z tego w pełni zadowolonym, bo autorskie serwery cieszą się aktualnie najlepszą popularnościa, niż te pseudo reaktywacje.

Opublikowano

jak dla  mnie lichy pomysł  tiliana możecie zrobić nikt wam nie  zabroni ale senthi nikt nie odtworzy to już wam powiem na starcie nawet nie pytajcie dlaczego.

Co do dragona serwer jak serwer  każdy serwer może być serwem roku chodzi o stabilność i ogarniecie administracji  a nie o konkretnie Nazwe lub zajebanie z niego  broni map  itp  postawicie serwer a skończy jak wasza isaria( nie obrażając nikogo) przez niedopilnowanie adminów. 

Opublikowano

jak dla  mnie lichy pomysł  tiliana możecie zrobić nikt wam nie  zabroni ale senthi nikt nie odtworzy to już wam powiem na starcie nawet nie pytajcie dlaczego.

Co do dragona serwer jak serwer  każdy serwer może być serwem roku chodzi o stabilność i ogarniecie administracji  a nie o konkretnie Nazwe lub zajebanie z niego  broni map  itp  postawicie serwer a skończy jak wasza isaria( nie obrażając nikogo) przez niedopilnowanie adminów.

Niestety z isarią tak było wpuściłem swpjego dobrego kumpla... I co sie okazało że taki przyjaciel z niego jak....

Opublikowano

Chciałbym się doczekać reaktywacji DiamondMT2.

Z wymienionych serwerów w ankiecie tylko Tilian2.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak dla mnie BelenuS :D^^

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jakiś dobry OldSchool z hwangami <333333333333333333333333333333333

Przecież masz Kerunis, trzy hwangi, pliki 2008 i masa bugów :D

Zagrałbym na YT2Game :D

Zagrałbym jeszcze raz na Senthia, ciekawy serwer.

Też jestem za. Jeden z lepszych i najbardziej dopracowanych serwerów :) No może oprócz eq Nike i Adidas

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Co jak co ale wydaje mi się że całkowite oldschoole szybko stracą graczy. No chyba że reklama pokroju ravi. Dlaczego sądze że szybko stracą graczy? Po prostu aby odtworzyć tamtą atmosfere potrzeba dużej ilości graczy tamtych lat Nie jest to hejt a moja opinia. Osobiście życzę Wam Powodzenia. Sam zagrałbym na takim serwerze ale musicie po 1 dobrze przygotować pliki a po 2 naprawde świetna reklama. Mnie najbardziej zainteresowałaby reaktywacja pierwszej wersji belenusa. Pozdrawiam

Opublikowano

deila^^ nie no nie wiem, nie znam tamtych serwerow, ale ja osobiscie chcialbym najbardziej easy jakis :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

a ja myślę że jak byście zrobili identyko serwer jak pandora to by grało bardzo dużo osób :) PANDORA / DIAMOND / ELITE / DRAGON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...