Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knight - spells

- BANED -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie spelli.

1. Czy można sprawdzić jakie umiejętności mamy wyuczone.

2. Czy można zbindować zaklęcia pod jakieś przyciski na klawiaturze.

3. Czy opłaca się kupno Pacca ze względu na same spelle od ataku, bo dla Facc raczej nie ma nic ciekawego.

Opublikowano

1. Nie nie można, na  8lvl jak wychodzisz z rooka dostajesz tylko exura ico i utevo lux.

2. Możesz zbinodwac od F1 do F12 wchodzisz w options>hotkeys i tak ustawiasz wszystko sobie.

3. I bardzo się opłaca kupno pacc, choćby ze względu na to, że masz więcej expowisk dużo questów  no i sporo speli typu exori, exori gran :)

graphic.png

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie spelli.

1. Czy można sprawdzić jakie umiejętności mamy wyuczone.

2. Czy można zbindować zaklęcia pod jakieś przyciski na klawiaturze.

3. Czy opłaca się kupno Pacca ze względu na same spelle od ataku, bo dla Facc raczej nie ma nic ciekawego.

1. Nie jestem w 100% pewien, ale chyba nie

2.Tak, f1 - f12, f1+alt - f12+alt i chyba f1+shift - f12+shift.

3.Bez pacca nie ma gry w Tibie, taka prawda.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Na razie dopiero skilluje knighta (19lv - mam zamiar podciągnąć go do skilli ok. 60-65 i zaczynam grę) ale od którego poziomu naprawdę przydałoby mi się posiadanie pacca?

Opublikowano

1. Nie jestem w 100% pewien, ale chyba nie

2.Tak, f1 - f12, f1+alt - f12+alt i chyba f1+shift - f12+shift.

3.Bez pacca nie ma gry w Tibie, taka prawda.

sorry gosciu, nie wiem jakim cudem ty jestes kidmodem tego dzialu, cokolwiek to znaczy

zakupione spelle mozna sprawdzic uzywajac jakiegokolwiek spellbooka, nawet tego ktory dostaje sie po wyjsciu z rooka edem/msem

generalnie pacc warto jest miec zawsze, ale jesli zalezy ci na oszczednosci czasu i pieniedzy to wyskilluj sobie do 80/80

Opublikowano

sorry gosciu, nie wiem jakim cudem ty jestes kidmodem tego dzialu, cokolwiek to znaczy

zakupione spelle mozna sprawdzic uzywajac jakiegokolwiek spellbooka, nawet tego ktory dostaje sie po wyjsciu z rooka edem/msem

generalnie pacc warto jest miec zawsze, ale jesli zalezy ci na oszczednosci czasu i pieniedzy to wyskilluj sobie do 80/80

Tak Cie to bolało, że aż stworzyłeś konto żeby to napisać? Gratuluje ;)

Co do 3. Idzie bez pacca wbić coś do 100lvl tylko musisz mieć wysokie skille ;)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Dlatego napisałem, że nie jestem pewien co do tego, też jestem człowiekiem i mam prawo się mylić.

Co do tematu, zawsze warto mieć pacca, czy to dla offline czy to dla dostępu do lepszych expowisk, gdzie jest mniej botów.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...