Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra o Tron - Wasze ulubione postacie

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, dział o filmach / serialach, ale ja będę się sugerował książką ;)

Najbardziej chyba lubię Tyriona, Jona i Aryę :D

Nienawidzę Joffreya, Yiserysa i Jaime'go 

Jak u Was? :>

Opublikowano

Moimi faworytami także są Tyron, Jon i Arya, ale także Littlefinger za przebiegłość i spryt :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kocham Khaleesi <3 a tak poza tym Tyrion i Sansa.

Co do sezonu to moim zdaniem pierwszy był udany,było dużo ciekawych i nie przewidywalnych scen za co uwielbiam ten serial.

#rein

Opublikowano

Ramsay, Ja'qen, Tywin, Melisandre, co do faworytu, to zdecydowanie Ramsay :3

Nie znosiłem szczególnie wątku z Branem, cały ten wątek z nim jest wg mnie beznadziejny + te całe umiejętności ,,wargów'', żenujący kicz xD

No i oczywiście tej ladacznicy tego karła, beznadzieja w cholerę.

Opublikowano

Musze spamić żeby mieć 30 postów, by móc pisać w metinie :)

No niestety takie są wymagania nie miejcie mi za złe.

Opublikowano

Najbardziej ulubieni to Jon, Victarion, Aegon, no i trochę Sansa od momentu co zaczyna stawać się "Panią Zimy"

Do postaci na nie to na pewno Cersei, z początku Jaimie ale teraz to tak na neutral bo wyrósł. Wątek Theona też się w miarę ciekawy zrobił bo z początku to masakra (Książe Winterfell i w ogóle)

A postacią którą lubiłem a przestałem jest Danka, hipokrytka jedna. Czekam aż wróci do domu albo zginie.

Oczywiście kieruje się książką.

76561198001815076.png
Opublikowano

Moją ulubioną postacią jest oczywiście Tyrion Lannister, a to dlatego, że jest najbardziej przebiegły ze wszystkich. A najbardziej nienawidzę Cersei. 

Zawsze interesował mnie wątek Dżona Snoła, może jak zejdzie z tego muru to będzie chciał pomścić ojca, brata i wszystko może się fajnie potoczyć :D

Opublikowano

Moją ulubioną postacią jest oczywiście Tyrion Lannister, a to dlatego, że jest najbardziej przebiegły ze wszystkich. A najbardziej nienawidzę Cersei. 

Zawsze interesował mnie wątek Dżona Snoła, może jak zejdzie z tego muru to będzie chciał pomścić ojca, brata i wszystko może się fajnie potoczyć :D

Widać że serialowiec i że nie czytałeś. W serialu wątek Snowa został uproszczony, zresztą jak większość.

Ja ubolewam nad tym że w serialu nie będzie Victariona =.

76561198001815076.png
Opublikowano

W nastepnym sezonie to Arya bedzie grała głowne skrzypce i sie z tego zajebiscie ciesze  bo to moja ulubiona postac. pzdr dla kumatych

No chyba nie :D

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...