Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi

Olek722

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim , nurtuje mnie pewna rzecz . 4 dni temu ruszył serwer Ravia s2 , a na allegro od wczoraj są dostępne yangi 1kk , za 2 zł , i sprzedający ma ich 200 sztuk , tutaj jest moje pytanie czy jest jakiś bot , który robi yang , czy coś w tym stylu ? Pytam z własnej ciekawości : )

Opublikowano

No dobra , ale słyszałem gdzieś o chińskich botach , tworzących yang  : ) . Więc jak to możliwe , że ktoś już ma takie sumy na sprzedaż ?

Opublikowano

No dobra , ale słyszałem gdzieś o chińskich botach , tworzących yang  : ) . Więc jak to możliwe , że ktoś już ma takie sumy na sprzedaż ?

nie da sie zrobic yang xD

to sa tzw farm boty ktore farmia duzo itemkow i sprzedaja po mega niskich cenach. Nie widziales nigdy sklepikow z dziwnymi nazwami a w nich malze , popularne ulepszacze , jezyki , poli etc?

Opublikowano

Bot na hematy, metki lub fishbot - najlepszy zarobek.

W internecie są jakieś generatory yangów, ale to fake

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie ma bota który robi yangi, jest to nie realne z normalnego punktu widzenia, chyba że ktoś by znalazł jakieś luki w kodzie gry i to wykorzystywał lub bugował coś w grze.

Pewnie boty dropią po kilkanaście kont, lub administracja sprzedaje proste.

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...