Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać ?

soczek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się nad powrotem do Margonem. Na serwerze Katahha. Mam tam 183 lvl tropiciela i 45 także tropiciela. Eq heroiczne. Kasy raczej nie za dużo, około 2m. Czy warto grać czy jednak sytuacja wygląda tak, że wysoko lvlelowcy opanowali serwer ?

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

Opublikowano

A no widzisz mam sentyment, bo to taka gra dzieciństwa trochę.

I czasami nawet uda się spotkać normalną osobę. xD

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

Opublikowano

Z tą normalną osobą to się zgodzę grając 3 miechy (całe wakacje praktycznie do ostatniego tyg.)  Samemu gram na Kataha, stfu grałem. Spotkałem pare przyzwoitych ludzi z którymi dało się normalnie pogadać, popisać nawet gg się wymieniliśmy :).

Kataha zeszło na psy, ceny z dupy a eq na +160 po prostu nie ma. Na KM dopiero wejdziesz po 24+ bo wcześniej niestety gimba lata i deda co popadnie. I masz racje niestety serwer jest już opanowany przez 200+ lvl, żeby teraz sobie na e2 postać trzeba mieć 250 na plechach a czasem i 300+ bo inaczej nic nie zrobisz. Ale jeśli masz sentyment to wracaj, fajnie jest po dłuższej przerwie wrócić poczytać troche tego 'ithańczykowego' spamu i wspomóc biednych tymi 100k.

Przez półtora miesiąca grałem solo, potem jakoś zacząłem rozmowe z paroma osobami i jakoś tak fajniej się zrobiło, jednakże nie wszystko trwa wiecznie.

graphic.png
Opublikowano

Jeśli masz czas to możesz poświęcić godzinę dziennie ;) Nikt nie wymaga nolifienia. Osobiście bym wrócił do gry, ale przykre wspomnienia i nie chce zaczynać od początku, a ty jak masz konto to wracaj xD

Arcymistrz
Opublikowano

Margonem niestety idzie w złym kierunku. Na serwerach globalnych, jak nie znajdzie odpowiedniego towarzystwa na większym lvl, to małe masz szanse na spokojne stanie na e2 czy jakąkolwiek grę, bo pierwszy lepszy klan Ciebie dociśnie. 

Stoisz na e2? Zawołam kolegę itd.

Jak już wracać, to polecam na prywatny serwer, albo tam, gdzie możesz coś zrobić z kimś. 

Opublikowano

Można powiedzieć że możesz wrócić i dołączyć do ogarniętego klanu :) 

Możesz także spróbować sił na rekrutacji na świat prywatny bo teraz margonem jest mało ogarnięte ://

Legenda
Opublikowano

Jeżeli chcesz sobie pograć, możesz trochę czasu poświęcić to czemu nie. Sam zacząłem od nowa, ale na pandorze.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Poczekaj trochę. Ponoć ma wyjść świat na starym silniku (tylko nie wiem dokładnie jakim). A tak to sam musisz stwierdzić, czy masz chęć grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...