Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać Nie Odbiera Żadnego Dmg..

69group

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekiedy się zdarza mi spotkać PK'era np: w m1 i lata sobie z agresywnym i bez zbroi, i tu nasuwa się moje pytanie.

Mam 78 lvl ale gdy go atakuje nie otrzymuje żadnego dmg. WTF ??

Po prostu nic, jakim cudem ?? Może mnie ktoś olśni, bo nie mam pojęcia co jest grane.

A i gram na Lsyt2.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ten gościu najpierw uderzył kogoś na wolnym co za tym idzie jego status się zmienił więc wpisał komendę i przez to nie można zabierać mu dmg ale można atakować , sam tak czasem robię :P

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Chyba /pkmode 771

Czy coś.

Ban za to. :P

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

hehehe

Po prostu wszedł z kimś do grupy, ten zabił kogoś i dostał agresa. A nie zadajesz mu dmgu bo pewnie to mniej niż 15 lvlek. xP

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

UP co ty gadasz ? To nie jest PL żeby mieć 15 lvl na priw omg wpisał komendę /pkmode 771 i już włącza ci ochronny tryb prste <_<

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

hehehe

Po prostu wszedł z kimś do grupy, ten zabił kogoś i dostał agresa. A nie zadajesz mu dmgu bo pewnie to mniej niż 15 lvlek. xP

mi sie wydaje ze to prawidlowa odpowiedz xD

GunzAlex.png
Opublikowano

@ Up - To ten 15 lvl musiałby być na prawdę niezłym koksem, że powalał 70+ lvl.. Nawet nie mam zamiaru tego komentować xDD

Temat do zamknięcia.. Używał /pk mode 771

Opublikowano

/pkmode 771 Gm ja uzywaja wtedy nie mozna ich atakowac.Komenda polega na tym za dostajesz tryb ochronny tzn. gdy sie ma ponizej 15 lev nie mozna go atakowac poniewaz masz tryb ochronny nie mozesz takze dac wolny etc.Lecz ostzegam na plu dziala tak ale mozna dostac bana na 20lat za wykorzystywanie bugow.

Edited_1.png

Opublikowano

Teraz /pkmode 771 wszędzie znane.

Na Plu'u ciężko zrobić przez to ustawi taki Tryb Ochronny i jazda na auto ;)

Podobno mają to zablokować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...