Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Pytanie

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Na publicznych serwerach jest duży skill na starcie? Czy będę miał szansę się nauczyć grać :D

2. Jest dużo cheaterów?

3. Dla bardziej zaawansowanych graczy jest dużo turniejów?

4. Ile ludzi mnw w to gra?

5. 35zł za klucz to dużo czy mało?

916741414680034286162.png

Opublikowano

1. Na uproszczonych poziom jest zazwyczaj jakoś silver 4-6 więc easy

2. Częściej na turniejowych ale ogólnie to mało

3. dużo turniejów ? Każdy ma taki sam tryb tylko dobiera według rangi, a tak to sam sobie wybierasz mape na której chcesz grać turniej.

4. uproszczony jest 10 w teamie, a na turniejowym 5

5. 35zł to normalna cena ale zależy skąd chcesz kupić.

Opublikowano

1. Na serwerach społeczności ludzie grają słabo, ale czasem trafi się jakiś kałach/orzeł.

2. Cheaterów nie ma, ja znalazłem na mm'ie tylko 1.

3. Zaawansowany gracz = +2500h a jeśli ty nie masz nawet kupionej gry to możesz pomarzyć. Rozgrywki ESL, faceit.

4. Nie trzeba się martwić o ilość graczy, serwery są pełne.

5. Bardzo tanio jak na tak dobrą grę.

@pb14

Co ty pierdo*isz?

AD 2: Nie ma w ogóle cheaterów, vac to najlepszy antycheat.

AD 3: Turniej, turniej, turniej, turniej, turniej. Wiesz co to turniej? To jest rozgrywka o $$ lub po prostu dla fanu a nie mm'y albo mixy ^^

AD 4: Pytał się ilo ogólnie w to gra ludzi.

Ogólnie po twoich wypowiedziach myślę że albo masz 12 lat albo jesteś tylko silverkiem.

@top

Mam jeszcze porady, jak chcesz kupować to polecam na fabrykakluczy.pl,

Pierwsze 300h spędź grając na dm'ie, naucz się podstaw tej gry i mechaniki.

Na FaceIt graj tylko +1500h bo tam są zaawansowani gracze i musisz znać mapy itd.

MPC Love<3

Opublikowano

@pb14

Co ty pierdo*isz?

AD 2: Nie ma w ogóle cheaterów, vac to najlepszy antycheat.

AD 3: Turniej, turniej, turniej, turniej, turniej. Wiesz co to turniej? To jest rozgrywka o $$ lub po prostu dla fanu a nie mm'y albo mixy ^^

AD 4: Pytał się ilo ogólnie w to gra ludzi.

Ogólnie po twoich wypowiedziach myślę że albo masz 12 lat albo jesteś tylko silverkiem.

2. No to chyba Ciebie odbyt szczypie jeżeli według ciebie nie ma w ogóle cheaterów. Jak grasz tylko mixy ze swoimi znajomymi to żadnego nie zobaczysz.

3. A gdzie napisałem, że chodzi mi o mixy ? I skąd wiesz, że chodzi mu o rozgrywki typu ESL ?

4. No, a ja napisałem ilu gra na mapie i masz do tego jakiś problem ? Jak nie wyczerpałem całego możliwego tematu to proszę bardzo, dopisz coś od siebie.

Godziny przegrane w grę nie dają ludziom skilla. Nawet ktoś mający 60 godz. może grać dużo lepiej do np. 600h

Moi znajomi 400h grają na FACEIT i dają tam radę wiec nie pierdol tutaj, że musi mieć 1500+ . Jak czuje się na siłach to niech idzie i spróbuje.

// Hejtuje mnie "Wielki PROS" który jest pewnie w gold 3 i myśli, że skilluje.

Opublikowano

1: Jeśli chcesz wyrobić skilla to graj deathmatch'e uwierz że nauczysz się prędzej niż na takim normalnym ffa. Do nauczenia się awp idealny tryb zawsze ktoś na plecach więc qck scope albo leżysz.

2: Są czitki przeważnie w silverach siedzą ;) Graliśmy ostatnio z typem co z SSG nakurviał heady przez brame na midzie na dd2. 3x HS pod rząd. Coś raczej znaczy.

4: Ciężko określić na pewno nie jest to połowa ludzi z 1.6 ale coś poniżej, rano szukając rankeda przeważnie czeka się +/- 5min a w dzień do 10-15s.

5: Cena w miare ja dałem 8 iro.

graphic.png
Opublikowano

2. No to chyba Ciebie odbyt szczypie jeżeli według ciebie nie ma w ogóle cheaterów. Jak grasz tylko mixy ze swoimi znajomymi to żadnego nie zobaczysz.

3. A gdzie napisałem, że chodzi mi o mixy ? I skąd wiesz, że chodzi mu o rozgrywki typu ESL ?

4. No, a ja napisałem ilu gra na mapie i masz do tego jakiś problem ? Jak nie wyczerpałem całego możliwego tematu to proszę bardzo, dopisz coś od siebie.

Godziny przegrane w grę nie dają ludziom skilla. Nawet ktoś mający 60 godz. może grać dużo lepiej do np. 600h

Moi znajomi 400h grają na FACEIT i dają tam radę wiec nie pierdol tutaj, że musi mieć 1500+ . Jak czuje się na siłach to niech idzie i spróbuje.

// Hejtuje mnie "Wielki PROS" który jest pewnie w gold 3 i myśli, że skilluje.

2. Śmieszysz mnie, gram na praktycznie wszędzie, ESL, faceit, mm'y, i spotkałem tylko jednego perfidnego cheatera. Chyba że dla ciebie ktoś kto jest lepszy jest cheaterem (?)

3. Turniej, turniej, turniej, turniej, turniej. Gdzie znajdziesz turnieje dla silverów lub początkujacych? Oczywiście że na tych stronach, on pytał o Turnieje, nie o uproszczone i inne gówna.

4. "Masz do tego jakiś problem" hahah wyśmiałem cię w tym momencie, Nie nauczyli cię w 4 klasie podstawówki jak czytać ze zrozumieniem, może w tym roku (piąta klasa) cię nauczą. Godziny owszem dają skilla jeśli siedzi się na mm'ach z ludźmi ze swojego poziomu, jeśli będziesz grać w tą grę dłużej niż tydzień to zrozumiesz że skill przychodzi z czasem. W d***e mam co oni grają ale zakładam że na faceitach zamykają bo tam grają dobrzy gracze.

// Możemy iść 1vs.1 i zobaczymy silverku <3

@Rocki star12

Jesteś pierwszym randomem jakiego spotkałem który wie że na ffa się niczego nie nauczysz. Żeby grać dobrze to tylko DM oraz MM'y (żeby grać z ludźmi z rangą podobną).

@top

Ja dałem 40zł za CS:GO :)

MPC Love<3

Opublikowano

2. Śmieszysz mnie, gram na praktycznie wszędzie, ESL, faceit, mm'y, i spotkałem tylko jednego perfidnego cheatera. Chyba że dla ciebie ktoś kto jest lepszy jest cheaterem (?)

3. Turniej, turniej, turniej, turniej, turniej. Gdzie znajdziesz turnieje dla silverów lub początkujacych? Oczywiście że na tych stronach, on pytał o Turnieje, nie o uproszczone i inne gówna.

4. "Masz do tego jakiś problem" hahah wyśmiałem cię w tym momencie, Nie nauczyli cię w 4 klasie podstawówki jak czytać ze zrozumieniem, może w tym roku (piąta klasa) cię nauczą. Godziny owszem dają skilla jeśli siedzi się na mm'ach z ludźmi ze swojego poziomu, jeśli będziesz grać w tą grę dłużej niż tydzień to zrozumiesz że skill przychodzi z czasem. W d***e mam co oni grają ale zakładam że na faceitach zamykają bo tam grają dobrzy gracze.

@Rocki star12

Jesteś pierwszym randomem jakiego spotkałem który wie że na ffa się niczego nie nauczysz. Żeby grać dobrze to tylko DM oraz MM'y (żeby grać z ludźmi z rangą podobną).

@top

Ja dałem 40zł za CS:GO :)

Czy ja napisałem że się nie nauczy? Moim zdaniem DM są lepsze bo tam nie wybiera Ci ludzi wg. twojej rangi tylko ogólnie. Lepiej zginąć przez typa z kałachem i w górę niż zbierać fragi na silverach.

graphic.png
Opublikowano
1. Nie, tylko na aim lub DM

2. W suprimach / globalach <--- najwyższych rangach, trafiają się co 5 meczy około ;d

3. Tak polecam faceit

4. Idk, sporo

5. Średnia cena, wczoraj za 30 kupiłem koledze

Opublikowano

Godziny owszem dają skilla jeśli siedzi się na mm'ach z ludźmi ze swojego poziomu, jeśli będziesz grać w tą grę dłużej niż tydzień to zrozumiesz że skill przychodzi z czasem. W d***e mam co oni grają ale zakładam że na faceitach zamykają bo tam grają dobrzy gracze.

Owszem skill przychodzi z czasem ale jak piszesz, że musi mieć 1500+ to jesteś po prostu śmieszny. Jak ogarnie to nawet na 600h może grać jak każdy inny profesjonalista.

Jak oni mogą zamykać jak grają wszyscy w jednym składzie?

Po tym jak piszesz, że nie da się grać na FACEIT, bo tam tylko zawodowcy to można wywnioskować że jesteś gównem i myślisz, że koleś z kałachem jest już koksem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...