Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'Zix zapomniany champion league of legends

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ostatnio nigdy nie widze kha zixa na rankedach odpadł z ligi według mnie po tym co riot mu zrobił nie dziwie sie znerfił mu wszystkie umiejętności przez te półtora roku kha zix przeżywał koszmar z dobrego pika zrobił się troll pikiem dzisiaj grałem sobie na 3v3 poppy i mu wpierdoliłem na 1 lvl gdzie on miał te swoje q no ja pierdziele jeśli riot sie nie ogarnie to ja chyba odejde od tej gry

jakie jest wasze zdanie o postaci kha'zix

dodam że jedyny plus to taki że skacze wysoko i ma niewidzialność

minusy

0 damage

wszystko inne

Opublikowano

Kiedyś bardzo lubiłem nim grać w jungli. Zazwyczaj 3 lv gank = kill or flashed. Po tym co Riot mu zrobił przestałem nim grać, bo jest po prostu słaby, nie nazwę go bezużytecznym, bo wszystkim można coś ugrać.

Opublikowano

siema ostatnio nigdy nie widze kha zixa na rankedach odpadł z ligi według mnie po tym co riot mu zrobił nie dziwie sie znerfił mu wszystkie umiejętności przez te półtora roku kha zix przeżywał koszmar z dobrego pika zrobił się troll pikiem dzisiaj grałem sobie na 3v3 poppy i mu wpierdoliłem na 1 lvl gdzie on miał te swoje q no ja pierdziele jeśli riot sie nie ogarnie to ja chyba odejde od tej gry

minusy

0 damage

wszystko inne

Kha'Zix zapomniany champion league of legends

champion dalej dobry, grany i popularny, nie wiem po co taki temat.

0 dmg - jak się tym nie gra i nie umie, to się nie wypowiadać proszę.

Zapomniany to jest Galio, Taric, to nie znaczy, że są słabi. 

Odejdziesz od gry, bo ZBALANSOWALI champa xD?XXXD

XDXXD

XAXAXXAXAXXAXAXAXX

Będzie lepiej jak odejdziesz :D

Opublikowano

Jak Kha'Zimierzem teraz w early nie zrobisz dobrej farmy/kille to w late jest bezużyteczny :/ Tak to już RITO ma, że tak nerfi OP champy, że nie da się nimi grać...

916741414680034286162.png

Opublikowano

Nie jest zapomniany. Ostatnio widzę go bardzo często. ;) Już rzadkością u mnie jest Hecarim, Atroxx etc. ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Kha bardzo dobry cały czas jest:) gram nim i może w early nie ma takiego dmg, ale w late i tak leje milioooooony:D tylko, że teraz bardziej polega na tych odizolowanych celach, ale i tak jest dobry

Opublikowano

Ja czasami wchodzę na to forum a gdy wychodzę to otwieram jeden na 5 tematów. A mimo wszystko wiem że landiago to jeden wielki troll. Słaby prz okazji. A że średni iloraz inteligencji tutejszych użytkowników utrzymuje się na stałym niezmiennym poziomie grochu i to wysuszonego to zawsze ktoś się w nim wdaje w dyskusję :)

Opublikowano

ostatnio grałem kha 3v3 rankedy ale w early więcej robi aa niż z q co go wyklucza z gry nie da się nim już na 1 lvl zrobić fb bez problemu.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

No taaak bo lepiej było jak Kha skakał z dupy i zabierał Ci z W+Q i ewentualna hydra większość życia pomimo armorów hehehe.

Wolę go takiego niż asasyna, którego skontrować się nie dało a walka z nim na 3lvlu nie miała sensu przez jego Q.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

ja dzisiaj grałem 3 rankedy, i na wszystkich był kha, więc nie wiem jakim cudem.go nie.widzisz :]

kha jest dalej dobry, ale trzeba nim umieć grać teraz. a nie tak jak wcześniej byle ciołek go picknął i co 3 gre pente strzelał. :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

minusy

0 damage

wszystko inne

Dzieciaku z brązu naucz sie grać rozwinięte q kha zixa na 5 lvlu zabiera z 2/4hp

poza tym nie każdy umie nim grać 

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/931846020/205253091

8/2/9 ranked...

polecam na topa kha zixa ale grać do 6 bardziej defensywnie no i farmić 

(btw grałem na topie vs 2 ) 

Edit: ''Minusy 0 dmg i wszystko inne "

fakty są takie że dobry gracz niszczy kha zixem w 1v1 

ewentualnie jak mają low hp skok q skok q skok q itp itp 

Opublikowano

A wy dalej go karmicie.. Wszyscy dobrze wiedzą że Kha'zix jest dobry, nie musicie tego 100 razy pisać. Ba, nawet sam Landiago tak na prawdę uważa, że Kha'zix jest dobry i często grany. 

Opublikowano

A wy dalej go karmicie.. Wszyscy dobrze wiedzą że Kha'zix jest dobry, nie musicie tego 100 razy pisać. Ba, nawet sam Landiago tak na prawdę uważa, że Kha'zix jest dobry i często grany. 

tVT1il9.png

zostaliście wyrolowani przez ekipe rolewskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...