Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha znerfiony Kha slaby na midzie...

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Roam byl pelnom parom kolego mam nagranom gre moge ci dac napewno bys zrozumial. Overthrow mial 100 w 20minucie i co? Kazda gra jest inna i nie mozna jej tak oceniac. Wolalem roamowac brac kile potem bylo stick together na midzie i farma dla teamu

Pozatym ziggs mnie jebal w dupe na poczatku, 2 lvl fb dla niego i dopiero po 6 wyrownalem jakos, na 3 lvl bym go zjechal ale szybki first blood dal mu przewage exp

Sory ze 2 posty pod soba ale nie moge edytowac nie wiem czemu prosze o zlaczenie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Roam byl pelnom parom kolego mam nagranom gre moge ci dac napewno bys zrozumial. Overthrow mial 100 w 20minucie i co? Kazda gra jest inna i nie mozna jej tak oceniac. Wolalem roamowac brac kile potem bylo stick together na midzie i farma dla teamu

Pozatym ziggs mnie jebal w dupe na poczatku, 2 lvl fb dla niego i dopiero po 6 wyrownalem jakos, na 3 lvl bym go zjechal ale szybki first blood dal mu przewage exp

Sory ze 2 posty pod soba ale nie moge edytowac nie wiem czemu prosze o zlaczenie

po co tym debilom tlumaczysz to sa hipokryci pewnie sami maja max 120 farmy w tej minucie ,zreszta ty farmiles kille ,gj pokaz wiecej meczy ,bo cos mi sie nie chce wierzyć ,że tak masz caly czas :-P

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzytamWypociny na rzyczenie mojego ziomka nastempna gierka

Tym razem musialem pojsc do jungli ale nie bylo trudno. Inaczej powiem bylo ez. Gankowalem all day all night topa i mida bo bot sobie radzil. Cho gath na poczatku przegrywal ale zrobil 3 kille dzieki mnie a fizz dostal double kill i double buffa w walce 2v2 na 3 lvlu :P

tFS.png

Opublikowano

Wszystkiego nie wygram, takie uroki platyny :D Screena z gry nie ma bo mi na koncu neta wywalilo, ale i tak bysmy przegrali paczajcie na moj team. Gra polegala na tym ze irelia nobila na ryza to sie z nia zamienilem, a moj team umieral. Potem znowu sie zamienialismy ale nie dalo sie nic zrobic, amumu za bardzo feedowal :P Pozdrawiam kolegow z platyny mam nadzieje ze kiedys wyjde

http://zapodaj.net/19da29deaafe0.png.html

sory ze link ale imageshack nie dziala

Od srody do soboty zamierzam przymaniaczyc duo z kolega moze sie cos uda zrobic

Opublikowano

Niby go tam znerfili ale wciąż można nim zadać duży dmg w krótkim czasie, jak maxowowałeś i ewoluowałeś skile?;d

Opublikowano

GA to chyba najgłupszy item "tanky" w tej mecie lol. Ja ostatnio ten item złożyłem chyba na koniec sezonu 3. Już lepiej mieć omena bo coś hp masz a tak to tylko drugie "życie" co gówno da jak focus poleci na Ciebie bo ogarnięci gracze kupuja pinka na Kha.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@antipatyczny ja wole ga, uratowalo mi gre, zabili wszystkich z mojej druzyny zostalem ja vs fizz zabil mnie odrodzilem sie zlapalem go i zabilem, kupuje to co wole ;p

Kolejna gra, jak ja lubie takie gry. Na poczatku wszyscy z mojej druzyny lamili (w tym rowniez ja), nidalee miala 8/1 i ciagle pisala ile minut zostala do konca (odliczala do 20:00) a wygralismy. Jak ja lubie sie z takich ludzi potem smiac, jeszcze dowiedzialem sie ze zostalem wykerowany :( . Aha i premade polakuw z mojej druzyny pisalo ze mnie zreportuje, bo chcieli zlamac pick order i im nie pozwolilem (Koles chcial picknac mida last pickowi a ten last pick junglera, kolo wzial syndre a ja wzialem jungle ale jestem zuy dostane reporta i mnie zbanuja) Jeszcze 1 wygrana i wroce do p3 (juz dziewiaty raz)

116761409074029775907.png

Opublikowano

@antipatyczny ja wole ga, uratowalo mi gre, zabili wszystkich z mojej druzyny zostalem ja vs fizz zabil mnie odrodzilem sie zlapalem go i zabilem, kupuje to co wole ;p

Kolejna gra, jak ja lubie takie gry. Na poczatku wszyscy z mojej druzyny lamili (w tym rowniez ja), nidalee miala 8/1 i ciagle pisala ile minut zostala do konca (odliczala do 20:00) a wygralismy. Jak ja lubie sie z takich ludzi potem smiac, jeszcze dowiedzialem sie ze zostalem wykerowany :( . Aha i premade polakuw z mojej druzyny pisalo ze mnie zreportuje, bo chcieli zlamac pick order i im nie pozwolilem (Koles chcial picknac mida last pickowi a ten last pick junglera, kolo wzial syndre a ja wzialem jungle ale jestem zuy dostane reporta i mnie zbanuja) Jeszcze 1 wygrana i wroce do p3 (juz dziewiaty raz)

116761409074029775907.png

No, zostałeś wykerowany przez c*****y build Nidalki :D  O boże serio Essence Reaver i Mallet ?:D 0 armorów i MR  co za bob z niej.

Też lubię dopiec takiemu frajerowi, który się wymądrza "easy, surr?" i za wszelką cenę wygrać by zapłakał ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

po tym nerfie korzystniej zamiast Q oplaca sie maxowac w :) ewoluować zresztą też

Każdy ewoluuje jak chce. Ja osobiście też wolę grać kaziem pod W ale jak widzisz po ssach w też sie sprawdza.

Co do tematu to życzę powodzenia w wbijaniu D5.

Opublikowano

Nie zle fakt znerfili go i gdy pytalem się czy go kupić pisali że nie i co?

kupiłem 1 mecz 12/2/3 na topie niby znerfiony ale dmg na z*******y

Jakbyś nie wiedział na MPC są wyłącznie "prosi".

Aż prosi się, o nie czytanie ich wypowiedzi.

Z resztą, to najmniej przyzwoity dział na forum.

Opublikowano

Nieźle, aczkolwiek mam pytanko, jak powinno się budować i ewoluować Komara w tych czasach? Miałem go zakupione przed nerfami przez które społeczność odtrąciło Komara.

Opublikowano

Ja maxuje następująco:

W,następnie e i q oczywiście jezeli można to r.

Ewolucja R:

Q-E-R

Przepraszam cos mi zacieło,proszę o połączenie obydwa posty w jeden.

Co do tematu nasz szczęście do tych wygranych,twój bulid sam dzis przetestuje :).

Opublikowano

Wlasnie skonczylem moja przygode z lolem i przenioslem sie na inne, lepsze moba gdzie nie ma typowych polaczkow a firma interesuje sie graczami, a w dodatku gra jest nowa, wiec jest szansa na zalapanie sie na competive ^^

Prosze o zamkniecie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...