Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Wot

BakuS35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Wotem kiedy odpalam ekran logowania komputer się resetuje proszę o pomoc.

Moje specyfikacje:

Procesor: AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
Ram:2gb
Karta Graficzna:NVIDIA GeForce 6200 256mb

Opublikowano
System operacyjny Windows XP / Vista / 7 Procesor (CPU) 2,2 GHz Pamięć (RAM) 1,5 GB (Windows XP), 2 GB (Windows Vista / 7) Karta graficzna 256 MB (GeForce 6800GT lub ATI X800), DirectX 9.0c Karta dźwiękowa zgodna z DirectX 9.0c Wolne miejsce na dysku 3,5 GB Połączenie z Internetem

prędkość - 128 kb/s

To są minimalne wymagania kiedyś grałem na tej karcie już w wota ale Teraz nie mogę nawet się zalogować nwm co jest nie tak 

Opublikowano

System operacyjny Windows XP / Vista / 7 Procesor (CPU) 2,2 GHz Pamięć (RAM) 1,5 GB (Windows XP), 2 GB (Windows Vista / 7) Karta graficzna 256 MB (GeForce 6800GT lub ATI X800), DirectX 9.0c Karta dźwiękowa zgodna z DirectX 9.0c Wolne miejsce na dysku 3,5 GB Połączenie z Internetem

prędkość - 128 kb/s

To są minimalne wymagania kiedyś grałem na tej karcie już w wota ale Teraz nie mogę nawet się zalogować nwm co jest nie tak 

Teraz wymagania wzrosly niestety i se nie pograsz

Opublikowano

prędkość - 128 kb/s

Sterowniki wszystkie potrzebne masz? Niby mam słabszy komputer i nawet garaż się uruchamia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...