Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry rankingowe - ogólna dyskusja

Jessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! ;)

Jak Wam idą gry rankingowe? Jakimi deckami gracie, którą klasą najczęściej? Jakie są Wasze przemyślenia?

Przed "Klątwą Naxxramas" grałem szamanem, teraz skupiam się głównie na arenach, ale w następnym sezonie planuję wrócić do rankedów.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Agro łowca do 15 rangi i póki co więcej nie gram. Przyszło mi to dość łatwo, ale pewnie niedługo zmieni się meta i już tym wiele nie zrobię.

76561198008004488.png

Opublikowano

Control Priest 8 ranga max.

Miracle Rogue z kartami naxx - ranga 13 ( w następnym sezonie planuję legendę, właśnie tym miraclem )

Diss_Stream.png

Opublikowano

Cześć! ;)

Jak Wam idą gry rankingowe? Jakimi deckami gracie, którą klasą najczęściej? Jakie są Wasze przemyślenia?

Przed "Klątwą Naxxramas" grałem szamanem, teraz skupiam się głównie na arenach, ale w następnym sezonie planuję wrócić do rankedów.

Mam właśnie to samo :D w tym sezonie grałem same areny. Moj najwyższy rank to 7 Midrange Shamanem ale teraz planuje legende Freeze Magem ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...