Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCPremium SMS?

Gość animekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , (PS: Niewiedziałem gdzie to napisać) czy jest jakaś strona przez która można kupić MC Premium za SMS ? Minimum 100 zł

Opublikowano

Nie ryzykuj, MC PREMIUM zakupuj tylko na minecraft.net.

Co prawda... Jest trochę drożej, ale masz pewność, że nikt niczego Ci nie ukradnie.

Jeśli nie chcesz robić przelewu możesz kupić przez PaySafeCard.

Idziesz do kiosku i mówisz, że chcesz PSC za 100 zł.

Podczas płatności wybierasz tą możliwość i masz już MC.

Opublikowano

@iVenoom ... Ale ja chce kupić SMS ;)

Jeśli chcesz SMSem to ryzykuj - wiedz, że możesz zostać oszukany, ponieważ za 30zł kupisz konto publiczne - gra na nim xxx osób; nie możesz zmienić skina, na serwerze możecie dzielić jedną działkę. Później główny założyciel usunie/zbanuje konto na serwerach i po grze.

PaySafeCard jest bezpieczny, bo sam kupowałem za niego MC.

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/wyszukiwania-punktow-sprzedazy/ - wpisz swoje miasto i sprawdź, gdzie jest najbliższy punkt.

Opublikowano

@iVenoom ehh chyba skorzystam z PSC

a byś mógł napisać czy podać jakiś poradnik jak kupić Premke ? ;)

A i za ile mam kupić te PSC?

Opublikowano

Przecież powiedział. Idź do kiosku, tam jest najczęściej. A jak nie to wejdź na stronę PaySafeCard i sprawdź loakilzację punktów w twoim mieście. I idziesz do np. kiosku ze 100 zł w ręku mówisz "poproszę paysafecard o wartości 100 zł" dajesz sprzedawcy stówę a on ci daje kartonik z 16 cyfrowym (chyba) kodem. I wtedy na minecraft.net wybierasz tę opcję i przepisujesz kod :). A pozostałe ok. 20 zł możesz przeznaczyć na coś innego, chyba da się płacić za pelerynki z optifine paysafecardem...

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...