Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie pomysły na ćwiczenia ?

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem teraz w 3 gimnazjum i jak kazdy wie chce sie ladnie wygladac w srod znajomych

altualnie mam maly brzuszek i waze nico wiecej niz powinienem do wzrostu

chcialbym sie troche zmienic bo juz tak nie wypada

macie pomysly na dobre cwiczenia, czy cos takiego?

dzieki pozdrawiam

Opublikowano

Bez sensu.. powinieneś sie troche rozeznac w temacie trenowania sam. Poczytaj rozne tematy na forach: sfd lub kfd. Ja studiowalem to wszystko jakies 2 miechy zanim ulozylem sobie plan.

Z tego co piszesz to jestes sezonowcem który chce sb wyrobic 6pak zeby laski lecialy. Brzuch robi sie głównie w kuchni tzn. odpowiednia dieta żeby odslonic te miesnie. Zestawów cwiczen na sam brzuch jest w necie od c***a znajdz sb cos.

Jak masz jeszcze jakieś pyt to pisz PW

Opublikowano

Biegaj dziennie/co dwa dni min.kilosa. bierz czynny udzial w sportach :G

Rozciagaj sie 3 razy dziennie do tego wliczaja sie pompki + brzuszki

I najwazniejsze!!!

-

-

-

-

-

CWICZ Z EWKA!

Opublikowano

Dużą role stanowi dieta, musisz odstawić słodycze i wziąć się za porządne jedzenie. Na necie znajdziesz forum, w którym pomogą Ci ułożyć dietę.

Staraj się biegać, robić brzuszki i pompki. Polecam basem chociaż dwa razy w tygodniu. Dobrą aplikacją do pompek jest "push Ups", powodzenia. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpisz w google "Ćwiczenia na masę", albo nawet zrobię to za Ciebie i dam Ci pełne programy, z których ja nawet korzystam.

http://www.forum.paker.co.uk/5-rodzajow-full-body-workout-czyli-jak-cwiczyli-kiedys-vt7296.htm

Korzystam z pierwszego. Nawet jakbyś kupił sobie samą sztangę, kupił drążek i ławkę zmontował, to nie musisz iść na siłownie, tylko ćwiczył w domowym zaciszu. Sam używam "The Muscle & Strength 5x5 Full Body Routine" i od początku sierpnia (tj. zmiany programu na ten) przybyło mi 4 kg, przy czym nie mam specjalnie dobranej diety. Wszystko masz tam opisane. Reszta zależy od Ciebie.

Pozdrawiam :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...