Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug w dungeonie

pijawsky2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wkurrwiającego buga w dungeoni Nunvice of Shrine (ten w req na 34 lvl +). Polega to na tym, że przy wchodzeniu do underground monastery dekaron wyłącza się. Jednak nie miałem tak zawsze. Na początku tylko raz się wyłączył przy pierwszym wejściu do dungeona. Później wszystko było cacy, aż nabiłem 41 lvl. Teraz przy każdej próbie wejścia do underground monastery gra wyłącza się. Jeśli wiecie co zrobić byłbym wdzięczny, bo niestety kasa w każdej grze kiedyś się kończy....

Opublikowano

musisz sie zmiescic w czasie 29:01-29:02 czasami wychodzi

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Ja to mialem o dziwo w 2moons i tylko format niestety pomogl.

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

a probowales usunac gre, folder gry i zainstalowac ponownie? albo uruchomic jako administrator plik? lub idz do C:\WINDOWS\system32\drivers\etc i tam kliknij na plik host i z edytuj go w paincie, usun wszystkie adresy ip, strony czy co tam jest na samej dole i odpal gre... niewiem proboj

2006-2010

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc i tam kliknij na plik host i z edytuj go w paincie

za przeproszeniem ale jak ku***a plik tekstowy chcesz w paincie otworzyc?

usun wszystkie adresy ip

gumka?

susosi.png

2moons
server Trieste
Bagi lvl 85
  • Dodaj nową pozycję...