Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny server !

darekw00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać jak zrobić priva margonem bo pierwszy raz robie a chciałbym miec własną gierke to poproszę o programy i silniki i jak wgrać na neta online :D dziękuje 

Opublikowano

Żeby założyć  server Margonem, musisz gadać o tym z Thinkerem.  wykupienie to koszt kilku tysięcy sł  :) 

Opublikowano

Nie zrobisz priva, bo nigdzie nie ma silnika - tzn jest, ale jest zbugowany a po twojej wypowiedzi moge stwierdzic, ze nie potrafilbys nawet zlokalizowac jednego buga.

Opublikowano

Eh. Zakładałem serwer to wiem eh.

Musisz wysłać 1500zł do ich firmy.

1.4 Aby gracz stał się Zarządcą świata prywatnego musi wykonać wpłatę przynajmniej 1500 zł w postaci przelewu lub przekazu pocztowego na konto firmowe Garmory sp. z o.O. 88 1050 1083 1000 0023 3838 8750 (ING Bank Śląski). Wpłaty nie można wykonać w postaci SŁ. Pieniądze nie mogą pochodzić z jakiejkolwiek zbiórki od graczy. Bez wykonania takiej wpłaty niemożliwe jest powstanie świata prywatnego. W razie niepowodzenia utworzenia świata prywatnego, wpłaty Zarządców są zwracane.

Co więcej. Jeśli wysłałeś wtedy piszesz na panel. O ile się nie mylę teraz sprawami prywatnymi zajmuje się Ramonka i ją prosisz o pozwolenie na stworzenie tematu w dziale "Rozmówki Ogólne" tam umieszczasz wszystkie informacje na temat privka. Czyli zarządca, statystyki serwera, regulamin i inne takie. Jeśli uzbierasz 5000sł w klanie...(Gracze płacą za zaproszenie, cenę ty ustalasz, ale tylko przy założeniu płacą i to w postaci sł do klanu na jakimś świecie) Jak masz uzbierane całą kwote to jeszcze raz piszesz na panel teraz do Złego Patryka on instaluje serwer i inne takie(może potrwać nawet tydzień, dwa) I masz serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...