Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POLSKI SUPPORT L# - nowość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beka z typkow XDDD przysnilo im sie w nocy ze ich mianowano na supporta polskiego a taki prawdziwy admin LS widzi ich na chacie i daje im bana ;D taki POLSKI SUPPORT 

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

beka z typkow XDDD przysnilo im sie w nocy ze ich mianowano na supporta polskiego a taki prawdziwy admin LS widzi ich na chacie i daje im bana ;D taki POLSKI SUPPORT 

dziwisz sie, chca byc kims waznym xD

pisałeś bo myślałeś że mnie tam nie ma. byłem pod kontem gościa i czytałem sobie Twoje posty. może i nie był to jakiś troll ale też nie było to wzorowe zachowanie. Bana dostałeś bo po prostu nie jesteś mile widziany w moim otoczeniu. proszę bardzo, powiedz mi jak odbowanować a odbanuje (na 1min bo znowu zbanuje...)

widac, ze mentalnie znajdujesz sie w przedszkolu. twoje podworko i twoje zabawki, zalosne. nie wiem po co ci irc skoro nie potrafisz korzystac z zadnych komend, a o odpaleniu mIRCa nawet nie mowie. wyjebane mam juz w twoje bany, szkoda tylko ze razem z tym drugim śmieszkiem odpierdalacie taka pajacerke.

Opublikowano

Szkoda mi was też... Od tego jest forum żeby pomagać, a nie irc na którym nikt nie siedzi i ciężko komuś pomóc bez regulaminu. Na forum piszesz temat i odrazu ludzie pomagają, a nie piszą co jedli na obiad, bo tu jest regulamin !

Opublikowano

Nie ma adminów na irc, a potrzebuje pomocy. Bez sensu

nocnika szukasz?

nikt nie napisał, że będą dzieciom odpowiadać 24/7. To po pierwsze.

Po drugie dobrze, że ktokolwiek się tym interesuje.

x

Opublikowano

jpdr. założyłem to bo temat z dyskusją był zamknięty.

Nie można tutaj łamać regulaminu a mimo to 90% postów łamie regulamin

Proszę bardzo, nikogo tam nie wołam na siłę. Ja mam życie poza forum i L#. nie mam zamiaru siedzieć tam 24/7

Dziś będę tam już więcej niż zwykle. dam admina kilku osobą i mam nadzieję że oni się tym zajmą (w roku szkolnym nie będę aktywny)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

jpdr. założyłem to bo temat z dyskusją był zamknięty.

Nie można tutaj łamać regulaminu a mimo to 90% postów łamie regulamin

Proszę bardzo, nikogo tam nie wołam na siłę. Ja mam życie poza forum i L#. nie mam zamiaru siedzieć tam 24/7

Dziś będę tam już więcej niż zwykle. dam admina kilku osobą i mam nadzieję że oni się tym zajmą (w roku szkolnym nie będę aktywny)

osobom*

5 ludzi aktualnie na IRC'u. Wiem, że masz swoje życie ale czemu chcesz robić z siebie ważniaka "uuu polski support L#", "uuuu jestem taki świetny", "uuuuu przyczepiają się", "uuuu napisze im, że mam własne życie", "uuu pochwalę się dwójką z polaka". Jak chcecie być tacy profesjonalni to tacy bądźcie a nie, że nikogo na IRC'u nie ma.

Bez odbioru, nie pozdrawiam.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...