Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwój konta.

D4riusH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam dylemat i proszę o radę.

Jakie postacie najlepiej mieć na jednym koncie.

1. mental PVP + drop body 35/75
  2. mental PVP + drop WP 35/75
  3. drop WP 35/75 + drop body 35/75
  4. wszystkie te 3 postacie na jednym koncie
  5. wszystkie postacie na osobnych kontach

Jakbyście mogli to jeszcze możecie uzasadnić. Dzięki :D

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

Oczywiscie ze na osobnych, byc moze kiedys bedziesz mial okazje sprzedac komus z 1 postac i wtedy nie bedziesz mogl... i odrazu zawsze masz wiecej postaci na dt

Opublikowano

Hmmm a co jeśli chodzi o pdki które wydropię na dropach albo na różnych eventach itemy którymi nie dam rady handlować?

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

Hmmm a co jeśli chodzi o pdki które wydropię na dropach albo na różnych eventach itemy którymi nie dam rady handlować?

WP zrób na głównym koncie do dropu z moobów/metinów na wyższy lvl, tak abyś mógł przez dozo przerzucić np. PD.

A Bodyego zrób na osobnym koncie, abyś mógł najzywczjniej przez handel przezucać itemki z słabszych mobów/metinów np. kd, ku, medale i co tam jeszcze jest teraz na tym globalu..

Myślę, że to będzie najrąsądniejszy wybór, chociaż z drugiej strony szkoda wp bo nie będziesz mógł go sprzedać z osobna, ale i są tego plusy.

Jak będziesz chciał sprzedać mentala/wp to w gratisie zaoferujesz wp/mentala i więcej osób na to się skusi oraz więcej hajsu dostaniesz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...