Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoNo v2.2

Destinated

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby ktoś zapodać wersje tibii to tego ots'a, lub bot'a? Próbowałem bodajże unpackerem, tam pokazywało, że to tibia 8.54 ale jak ściągnełem tibie 8.54 wrzuciłem te 3 pliki, to jak logowałem się to wyskakiwało, że wersja tibii za stara :(

Opublikowano

Witam, mógłby ktoś zapodać wersje tibii to tego ots'a, lub bot'a? Próbowałem bodajże unpackerem, tam pokazywało, że to tibia 8.54 ale jak ściągnełem tibie 8.54 wrzuciłem te 3 pliki, to jak logowałem się to wyskakiwało, że wersja tibii za stara :(

Musisz jeszcze zrobić ten proces:

http://www.mpcforum.pl/topic/1243153-poradnikwlasna-grafika/

i z wono clienta przerzucić grafikę do clienta 8.54.

Teraz pobierz ip changera i ustaw port i ip:

port: 7193

ip: wono.ddns.net

To jest lepsze od process hackera ponieważ nie trzeba za każdym razem tego powtarzać, tylko masz to z głowy na zawsze.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ok dzięki wielkie, działa, mam tylko jeszcze jedno pytanie, trochę odbiega na temat ots'a lecz nie chce robić nowego tematu. Chodzi o to, że nie mogę zcrackować elf'a, przewertowałem dużo stron google, na których polecali ustawienie zgodności i uruchomienie jako administrator, lecz to nic nie pomagało. Treść tego błędu to: "Access violation at address 00403250 in module 'ElfCrack.exe'. Read of address 0000BD0D. Zna ktoś rozwiązanie? 

Opublikowano

Hmm. nie, nie słyszałem o takim czymś :P

Edit. Dobra może nie znalazłem rozwiązania (jakby ktoś znał i podał byłbym wdzięczny), ale usunełem całego bota, zainstalowałem od nowa i crack zadziałał. Dzięki za pomoc.

Tak jak wspomniałem jeżeli ktoś zna rozwiązanie może podać, a jak nie, no cóż, temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...