Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie jest tankiem. To jest postać typowa, którą robi się tylko pod DMG. Dostanie stuna, ulta od syndry i znika w 3 sekundy.  ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Grać się dalej da grać jak masz dobry team comp (Mówi ci to platyna która ostatnio na 5 gier fiorą wygrała wszystkie xD).
W teamie potrzebujesz np. Mumu lub Malph w jungli i powinniście wygrywać Wszystkie TF :v

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Ma DMG ale na Topie przyda się Tank . Dajmy że grasz fiorą i wyłapią cię , jedyny tank w team to albo jungla albo support , nie jest fajnie 2tank vs 3 tank ;)

Opublikowano

Ta postać jest bardzo zbalansowana. Albo jest za silna, albo jest słaba. Warto nią grać, bo mimo wszystko ma fajnego ulta, którym możesz poobijać cały enemy team.

Opublikowano

jest mocna, dobry snowballer na topie jak wyżej wymienieni jayce czy riven, łatwo do kontry, w late dosyć łatwa do wyłapania (praktycznie nie ma escape jesli nie ma minionow)

­

Opublikowano

Jak masz aoe,cc team to opłaca się ją brać.Jak w enemy cc/aoe to lepiej wybrać coś innego...jest papierowa.Jeden stun coś w tym stylu i leży.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Przecież można zbudować do niej coś ofensywnego czy zacząć z doran shieldem. Jak zbudujesz hydrę to zmiatasz adc. 

To czemu Riven, Jayce itp sa viable na topie? Też nie sa tankowaci

Riven jest tankowata a Jayce może atakować z dystansu więc nie potrzebny mu pancerz i zdrowie.

Opublikowano

Bo Fiorą pewnie gra ktoś raz na 100 meczy xD

co z tego nie ma roznicy lol

Ja polecam fiore na midzie, tank w druzynie bedzie. Ostatnio na nia gralem to mnie zaorala. Nie moglem podejsc zeby ja zoutfarmic przed 6 bo dmg z dupy a po 6 uzyla doskok AA ignite ult i padlem. Gralem orianna, potem mnie spokojnie divovala. Mowicie ze na nia CC, po to sie bierze Qss i po problemie, a jak sie umiera to ultujesz. Swietny pick.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

co z tego nie ma roznicy lol

Ja polecam fiore na midzie, tank w druzynie bedzie. Ostatnio na nia gralem to mnie zaorala. Nie moglem podejsc zeby ja zoutfarmic przed 6 bo dmg z dupy a po 6 uzyla doskok AA ignite ult i padlem. Gralem orianna, potem mnie spokojnie divovala. Mowicie ze na nia CC, po to sie bierze Qss i po problemie, a jak sie umiera to ultujesz. Swietny pick.

Miałem podobne doświadczenie, gdy grałem katariną.
Opublikowano

Ponieważ Thornmail + Tabi Ninja i koniec z Fiorą, a jak jeszcze weźmiesz Rammusa na Top'a to Fiora nawet ze statami 7/0 będzie z tobą przegrywać na lini.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Pozwólcie ze się wypowiem.

Grałem Fiorą od 15 poziomu,pomogła mi wbić magiczną"30".

Postać sama w sobie jest dobra,praktycznie każda gra win,i zaczynając od tripli kończąc na pentach.

Zdarzało się ze trafiałem na tanka,zapytacie pewnie co wtedy.

Babysit przez junglera podczas pierwszych minut gry,potem tankowosc enemy nie sprawiała problemu.

Teamfight jak teamfight wbijałem się jako ostatni,robiliśmy ace i gg wp.

Podsumowując jezeli trafimy na jakiegoś super tanka,wystarczy poprosić o częste ganki do 5 minuty gry i sprawa załatwiona.

Fiora ma to w sobie ze jej dmg jest niesamowite.

Opublikowano

Pozwólcie ze się wypowiem.

Grałem Fiorą od 15 poziomu,pomogła mi wbić magiczną"30".

Postać sama w sobie jest dobra,praktycznie każda gra win,i zaczynając od tripli kończąc na pentach.

Zdarzało się ze trafiałem na tanka,zapytacie pewnie co wtedy.

Babysit przez junglera podczas pierwszych minut gry,potem tankowosc enemy nie sprawiała problemu.

Teamfight jak teamfight wbijałem się jako ostatni,robiliśmy ace i gg wp.

Podsumowując jezeli trafimy na jakiegoś super tanka,wystarczy poprosić o częste ganki do 5 minuty gry i sprawa załatwiona.

Fiora ma to w sobie ze jej dmg jest niesamowite.

To że wbiłeś 30 nic nie znaczy bo mówimy chyba(?) o poziomie gold+ a tam niektórzy mają mózg i fiora nie jest już taka viable

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...