Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc-sms kupował ktoś na tej stronie?

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, a mianowicie czy kupowal ktos pacc na tej stronie pacc-sm*.pl. Czy jest to uczciwa strona, czy oszukują, bo ceny są naprawde tanie. Pozdrawiam, za odpowiedz daje +

Opublikowano

Miałem tam taką sytuacje że wysłałem SMS'a po czym wyskoczył jakiś błąd oczywiście kase zabrało a oni powiedzieli że nic nie mogli poradadzić. Ja nie polecam.

Opublikowano

Przez jakieś byle jakie strony , nie ma sensu kupować , ryzykować i tracić pieniędzy 

Zobacz tutaj . 

http://tibiacc.pl/

nie wiem czy ma opcje kupna premium za sms , ale gość jest pewny , korzystałem z jego usług duuużo razy , powinien mieć w asortymencie coś takiego jak płacenie przez telefon

Opublikowano

Przez jakieś byle jakie strony , nie ma sensu kupować , ryzykować i tracić pieniędzy 

Zobacz tutaj . 

http://tibiacc.pl/

nie wiem czy ma opcje kupna premium za sms , ale gość jest pewny , korzystałem z jego usług duuużo razy , powinien mieć w asortymencie coś takiego jak płacenie przez telefon

Tam jest tylko cc, a nie ma pacca :(

Opublikowano

przecież można kupić na stronie tibi pacc za sms tyle że za pacca na 30 dni wydałem 50zł ;/

Opublikowano

@MeTeKpL

jakim cudem? jak klikam mobile payment, to c**je blokuja mi wszystkie opcje (czerwone kolka). moge co najwyzej plec sobie zmienic za 30zl buahaha xD, na c**j komu taka opcja i kto by tyle dal :p

Opublikowano

a nie lepiej kupić na allegro, iść na poczte wypełnić druczek zrobić przelew i masz pacc?

graphic.png

Opublikowano

@MeTeKpL

jakim cudem? jak klikam mobile payment, to c**je blokuja mi wszystkie opcje (czerwone kolka). moge co najwyzej plec sobie zmienic za 30zl buahaha xD, na c**j komu taka opcja i kto by tyle dal :P

Wybierasz phone payment, a co do zmiany płci to ktoś może wziął złą płeć przy robieniu postaci.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wybierasz phone payment, a co do zmiany płci to ktoś może wziął złą płeć przy robieniu postaci.

a phone payment to nie chodzi o to ze stacjonarnym ? xD

Opublikowano

Nie, wtedy masz opcję płatności DaoPay.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

I ile wtedy wychodzi pacc na 30 dni? :)

40-50zł.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Mam na fonie 50zl, jak chce się połączyc z tym numerem to jest ze polaczenie z tym numerem nie moze byc wykonane z tego telefonu. ( mam z play)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich

Pragnę się podzielić moimi doświadczeniami ze strona pacc-sms. Jest to totalne złodziejstwo i kradzież w jednej z chytrzejszych postaci. Wysłałem smsa i czekałem ponad dwa tygodnie i otrzymałem tylko maila zwrotnego iż zamówienie jest w trakcie realizacji , pieniądze zostały zabrane natomiast  z biurem obsługi klienta nie ma żadnego kontaktu. Jestem przekonany iż strona powstała tylko po to ,żeby dokonywać oszustw. Więc moi drodzy jeśli chcecie kupować na stronie pacc-sms to chcecie się dać okraść . Dzisiaj poświęcam cały dzień na wklejanie tego postu na rożne fora internetowe ,żeby uświadomić ludzi i dać im możliwość  ustrzeżenia się od kradzieży. T

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...