Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Falcon

Daniello2721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisze do Was z problemem dot. falcona.

Otóż dla mnie ten bug bardzo rzadko działa, próbowałem wszystkiego co na filmikach na YT, ale nic nie skutkuje, żadne rakiety ani nic ;/ Falcon buguje sie bardzo rzadko, tak na prawdę bardziej opłaca mi się bić zwykłe alieny na mapach, bo moze uda mi sie zbugowac jednego, dwa falcony na godzine ;/

Macie jakieś sprawdzone metody jak go zbugować ?

Za sensowne odpowiedzi lecą lajki :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Witam. Pisze do Was z problemem dot. falcona.

Otóż dla mnie ten bug bardzo rzadko działa, próbowałem wszystkiego co na filmikach na YT, ale nic nie skutkuje, żadne rakiety ani nic ;/ Falcon buguje sie bardzo rzadko, tak na prawdę bardziej opłaca mi się bić zwykłe alieny na mapach, bo moze uda mi sie zbugowac jednego, dwa falcony na godzine ;/

Macie jakieś sprawdzone metody jak go zbugować ?

Za sensowne odpowiedzi lecą lajki :)

Niby ten bug został naprawiony, a tu proszę... nie ma innych sposobów. 

Opublikowano

A możecie powiedzieć jak to dokładnie robicie ? I ile czasu zajmuje Wam zbugowanie 1 falcona ?

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

15 minut - 1 falcon (robie we 2 osoby. Latamy na zmiane po boje i potem falcon).

A mógłbyś mi tu albo na PW napisać jak to dokladnie robisz ? Bo u mnie samo bugowanie falcona zajmuje więcej niz 15 minut, o ile wogole się zbuguje ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prawda jest taka, że tego buga jeszcze nie naprawiono :) Podobno dobre jest bicie falcona z samych rakietek. Czasami 3-4 rakietki i falcon zbugowany, czasami trochę więcej. Ale podobno działa, proponuję spróbować.

Opublikowano

Oni tylko naprawili "bug nie bug" ze środkiem co śmieszne ten bug byl od momentu wprowadzenia kamikadze :p więc gdyby sie w tedy go odkryli ohoho by było urki :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...