Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

l# bedzie na 100% jak nie dzisiaj to jutro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 100% bedzie bo jesli by nie bylo to developerzy na githubie nie dawali by update np do evadee albo do common 

np tutaj 3h temu byl update do evadee   

https://github.com/Esk0r/LeagueSharp

albo tu do common 2h temu 

https://github.com/LeagueSharp/LeagueSharpCommon/tree/master/LeagueSharp.Common/LeagueSharp.Common

tak ze zajebis*ie bo nie bede musial dalej placic za bola :) i tak btw l# jest 2 razy lepsze od bola :))

Age is just a number :)

Opublikowano

na 100% bedzie bo jesli by nie bylo to developerzy na githubie nie dawali by update np do evadee albo do common 

np tutaj 3h temu byl update do evadee   

https://github.com/Esk0r/LeagueSharp

albo tu do common 2h temu 

https://github.com/LeagueSharp/LeagueSharpCommon/tree/master/LeagueSharp.Common/LeagueSharp.Common

tak ze zajebis*ie bo nie bede musial dalej placic za bola :) i tak btw l# jest 2 razy lepsze od bola :))

kolejny który pisze, że jest 2x lepsze od BoL'a a się nie zna...

Kod C# jak i Lua nie ma wielkiej różnicy. Stereotyp o tym, iż L# jest lepsze wywodzi się głównie dzięki temu, że pakiety mamy za free. dodatkowo exploity w cassio czy kacie.... BoL dla Vipa jest lepszy od L#. Dlaczego? bo ma więcej skryptów. Combo lepszego nie zrobi :) wiadomo, C# ma większe możliwości jednak nie w samych plikach L#. wszystko zależy od skrypterów

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

L# będzie płatny i tak,ale nie rozumiem jak można mówić że będzie się płacić za program,którego połowa ludzi z tego forum nie potrafi używać w tym stopniu żeby samemu kompilować skrypty co jest banalne a,poza tym jak nie dadzą płatności psc to większość typów którzy mówili że jak l# będzie płatny to go kupią od razu nie będzie mogła,bo nie mają paypala. Sad but true.

Opublikowano

Porównajmy np skrypt do tf z L# a ten z bola. w L# idealnie wybiera karty tak szybko że żaden challenger nie dał by tak rady a w bolu 1/3 kart pomylona i robi to wolniej niż sam bym to zrobił 

Opublikowano

L# będzie płatny i tak,ale nie rozumiem jak można mówić że będzie się płacić za program,którego połowa ludzi z tego forum nie potrafi używać w tym stopniu żeby samemu kompilować skrypty co jest banalne a,poza tym jak nie dadzą płatności psc to większość typów którzy mówili że jak l# będzie płatny to go kupią od razu nie będzie mogła,bo nie mają paypala. Sad but true.

Paypala nie problem założyć;3

Tylko trzeba mieć na nim fundusze :P

@topic

Mnie to nie obchodzi co jest lepsze ważne że marksman+evade jest dobre.

I na l# nic fps nie zabiera , a na bolu masakra, może dlatego że mam wood pc.

Opublikowano

Paypala nie problem założyć;3

Tylko trzeba mieć na nim fundusze :P

@topic

Mnie to nie obchodzi co jest lepsze ważne że marksman+evade jest dobre.

I na l# nic fps nie zabiera , a na bolu masakra, może dlatego że mam wood pc.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmentalmaste minimalne wynagrodzenie w Polsce to 1680 zł, najpierw skończ gimbaze, a potem zacznij wypowiadać się na takie tematy, dzięki.

I co z tego, że minimalna jest taka? Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, że masa ludzi nie dostaje nawet tego 1680zł.

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Nie gadaj, skoro nie wiesz. Kolejny co gada od cebul i mówi, że nikt nie kupi bo paypala nie ma :/ Przydupas pegasów i innych tego typu :c

@1361622928-U485574.pngmentalmaste minimalne wynagrodzenie w Polsce to 1680 zł, najpierw skończ gimbaze, a potem zacznij wypowiadać się na takie tematy, dzięki.

True.

@top

Dokładnie :P Robią aktualizację skryptów pod L#, ale nie ma wydanego, dziwne, chyba developerzy zostawiają sobie jeszcze dla Siebie L#, więc pewnie dopiero jutro dadzą ludziom :P

Take it easy my friend

Opublikowano

I co z tego, że minimalna jest taka? Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, że masa ludzi nie dostaje nawet tego 1680zł.

Większość chciałeś powiedzieć ;)

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Jeżeli pracują legalnie to nie mogą dostać niższej kwoty niż ta 8S

Opublikowano

Nie gadaj, skoro nie wiesz. Kolejny co gada od cebul i mówi, że nikt nie kupi bo paypala nie ma :/ Przydupas pegasów i innych tego typu :c

True.

@top

Dokładnie :P Robią aktualizację skryptów pod L#, ale nie ma wydanego, dziwne, chyba developerzy zostawiają sobie jeszcze dla Siebie L#, więc pewnie dopiero jutro dadzą ludziom :P

Zobaczymy czy jak L# będzie płatny to nadal będziesz " L# polish support" xD beke mam z ciebie typie, nazwałeś się supportem l# i jeszcze wrzucasz jakieś zjebane paczki dla bez mózgów które same nie potrafią pobrać i w dodatku w których połowa skryptów nie działa, zamiast wybrać te najlepsze i działające to ty wpierdalasz wszystko byle bugsplatów nie było a jak coś nie działa to każesz ściągnąć starą paczkę ale szkoda czasu bo i tak było to już wałkowane w głównym temacie.

Jeżeli pracują legalnie to nie mogą dostać niższej kwoty niż ta  8S

To i tak mało nawet x2.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmentalmaste

Ostatnio się pisałeś że l# to gówno i wielbisz swojego kochanego bola 2.0 , więc powiem Ci grzecznie wypierdalaj tam lizać d*** każdemu, bo w tym dziale gdzie byś nie pisał postów to wszczynasz spiny.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmentalmaste

Ostatnio się pisałeś że l# to gówno i wielbisz swojego kochanego bola 2.0 , więc powiem Ci grzecznie wypierdalaj tam lizać d*** każdemu, bo w tym dziale gdzie byś nie pisał postów to wszczynasz spiny.

Nie ma bola 2.0

Opublikowano

Zobaczymy czy jak L# będzie płatny to nadal będziesz " L# polish support" xD beke mam z ciebie typie, nazwałeś się supportem l# i jeszcze wrzucasz jakieś zjebane paczki dla bez mózgów które same nie potrafią pobrać i w dodatku w których połowa skryptów nie działa, zamiast wybrać te najlepsze i działające to ty wpierdalasz wszystko byle bugsplatów nie było a jak coś nie działa to każesz ściągnąć starą paczkę ale szkoda czasu bo i tak było to już wałkowane w głównym temacie.

To i tak mało nawet x2.

Z Ciebie również mam bekę :) Idź wielbić swojego bola 2.0 ;) Pozdro na rejonach ;)

Co mam wybierać? Najlepsze i działające? Ciekawe, ale wszystko działa, tylko nie zawsze wszystko jest zaktualizowane pod nowe Common :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Mentalmaste to taki dupoliz za przeproszeniem ;3 Wielbi i wychwala bola 2.0 bo l# to "gówno" a tutaj sapie się w każdym temacie związanym z l#..

Beka z typa jak to mówią.

@top

Mam nadzieję że jutro wyjdzie update <3

Opublikowano

LOL?

To jest beta a ilość skryptów jest znikoma więc...

Mentalmaste to taki dupoliz za przeproszeniem ;3 Wielbi i wychwala bola 2.0 bo l# to "gówno" a tutaj sapie się w każdym temacie związanym z l#..

Beka z typa jak to mówią.

@top

Mam nadzieję że jutro wyjdzie update  <3

Przykład - To że champion A jest lepszy od championa B to nie znaczy że champion B jest c*****y ;)

Opublikowano

Oczywiście kwota, o której mówisz to jest brutto. Netto wychodzi już tylko trochę ponad 1200.

Uważasz, że firma z pełno uprawnieniami wypłaci Ci w netto?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...