Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowicjusz - jak zarabiać?

Suuchy01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem nowy w HearthStona, chociaż już trochę partii rozegrałem :D zastanawiam się nad kasą, nie wiem na co ją wydawać, czy pakiety czy arena. Mam problem jeszcze z kartami klasowymi, nie wiem czy dostaniemy je wszystkie jak wbijemy maksymalny poziom danej klasie, np. czy dostane legendarke maga jak wbije 60 poziom magiem? A i jeszcze jedno, jak szybko zarabiać pieniążki? :D

Opublikowano

Najlepszym sposobem na zarabianie są areny, oczywiście pomijam wykonywanie dziennych zadań. Nie opłaca się kupować paczek. Po wbiciu 10 lvl zbierzesz wszystkie podstawowe karty, później dochodzą tylko złote, których nie da się przepalić.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Ja polecam najpierw poćwiczyć, zanim wejdziesz na arenę. Fakt, że można na niej zarobić i zdobyć karty, aczkolwiek skoro jesteś nowy, musisz ogarnąć mniej-więcej mechanikę gry. Zapłacenie za wstęp na arenę i osiągnięcie wyniku 0-3 to raczej słaba opcja na zarobek. Na początek pograj rozgrywki (3 wygrane - 10złota) i wykonuj zadania dzienne. Możesz też się pokusić o rankedy (do 20 rangi nie tracisz gwiazdek, a przeciwnicy na podobnym poziomie).

Takie moje zdanie :)

76561198008004488.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...