Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najciekawsza postać - mechanika

QuateStachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imo będzie to Zed. Nie jeden raz widziałem jak ktoś nim gra i można ładnie ogrywać innych. :D Niestety nie gram nim, gdyż nie mam go nawet kupionego, może kiedyś spróbuję. Zaraz po Zedzie będzie to wszystkim znana Katarina, która z odrobiną szczęścia może zrobić solo pente, wystarczy poczekać chwilę w teamfightach i zainterweniować w odpowiednim momencie. Trzecia postać, której mechanika przypadła mi do gustu, jest to Ahri. Postać ta ze względu na swojego ultimate'a jest bardzo mobilna i może zrobić dużo w teamfightach, jednakże wymaga większego opanowania, tak jak np. Zed.

Opublikowano

Tristana ofc. 466111407529114366506.png

zrobi z .... jesień średniowiecza głowa mała boli co taki elfik może zrobić. Ten zasięg, AS z Q perfekcja. Wystarczy kitting/orbwalking i challenger easy.

dla lepszych nerwowo master yi. blokuje ładnie skille z Q ( r zeda itp... )

wymień też kasjopeje plis

@top

gnarem, bo się dobrze skacze po bobach, nie wiedzą co się dzieje, a boomerang lata xD

Uczeń
Opublikowano

Jeszcze w s3 uwielbiałem Elise <3

Ten skok, stun, skille w formie pająka, też plejsy ładne można było robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...