Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań: strzelec, punkty otchłani, tiamat fortress

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram gunnerem (61 lvl) jest to moja pierwsza postać w tej grze dlatego niektóre pytania mogą wydać sie oczywiste

1) jakie są sposoby na zbieranie ap? (ostatnio widziałem jak koleś twierdził że uzbiera 200k ap w 2 dni miał od 55lvl więc nie ogarniam troche jakim cudem )

2) jaki set jest najlepszy dla gunnera pod tf'a? 

3) czy ten set pod tf'a da sie jakoś sybko ogarnąć bez gp? 

4) jak troszke zarobić jak sie nie ma gp? (jakies insty może ktore sie solo robi) 

5) gdzie najlepiej sie farmi na 61 lvlu samemu ew w 2 os? 

6) czy tf jest poważnie aż taki trudny jak mówią? :/ 

Opublikowano

Witam gram gunnerem (61 lvl) jest to moja pierwsza postać w tej grze dlatego niektóre pytania mogą wydać sie oczywiste

1) jakie są sposoby na zbieranie ap? (ostatnio widziałem jak koleś twierdził że uzbiera 200k ap w 2 dni miał od 55lvl więc nie ogarniam troche jakim cudem )

W poprzednim temacie byly rozpisane sposoby na zbeiranie AP,wystarczy ruszyc dupe i zajrzec :)

2) jaki set jest najlepszy dla gunnera pod tf'a? 

Zwykly szmaciany mithrilowy za coiny styknie,albo ten z kampani od 60 w north katalam.

3) czy ten set pod tf'a da sie jakoś sybko ogarnąć bez gp? 

Set mithrilowy za coiny powinienes juz miec od 52,wiec bez problemu.Ten z kampani to ajmuje jakies 2-3h nawet krocej.

4) jak troszke zarobić jak sie nie ma gp? (jakies insty może ktore sie solo robi) 

Gownerem mozesz gwalcic DP(Dark Poete) i sellac drop jakos tam u npc.

5) gdzie najlepiej sie farmi na 61 lvlu samemu ew w 2 os? 

Na DP mozesz isc solo gownerem dasz rade,a drop jest na poczatek dla graczy dobry,znam takich zaaw. graczy co tam czesto siedza :D Glownie idzie sie tam po matsy,zlotka,szansa na drop GS jest(zreszta jak wszedzie),no i po smieci,ktore sellasz u npc

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE tf mozna robic juz w duo dla zarobku,ogolnie jest to lajcikowa instancja.

Nie czaruj.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sposobów jest dużo, a akurat ten "koleś" może miał na myśli dredgiony.

http://www.mpcforum.pl/topic/1276740-skad-brac-duze-ilosci-ap/

Nie jest trudny, a na pewno nie dla DPS'a. Jedynie kleryk i tank muszą być ogarnięci. Zresztą, nawet jeśli tank nie ogarnia, to i tak wina zawsze spada na kleryka. ;d

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Może akurat było shugo wtedy i dlatego tyle ap uzbierał ;) No oczywiście dredy ale też może chodził na siege z jakimś dobrym składem.

Dpsi też coś trochę powinni być ogarnięci... Mnie np denerwuje jak nie uciekają przed wirami i muszę im ciągle je zdejmować albo nawet nie odpalą scrolli na ogień na tahabacie. No albo zagrują pół sali mobów i weź wylecz ludzi :D I niech jeszcze to sork albo ranger tak zagrują, jak za chwilę nie będą mieć hp :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...