Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyszukiwanie broni z naklejkami w markecie

Rizek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Od tygodnia zacząłem grać sobie w CS GO. Wiadomo, żeby $vvag się zgadzał, potrzebne są skiny. A żeby troszkę to przyspieszyć, postanowiłem wyposażyć się w bronie w markecie. Całkowicie przypadkowo kupiłem 2 ciekawe bronie

6lpwoJT.png

Jak widzicie, w tych broniach dostałem gratis naklejki, a zapłaciłem jak za normalne. I tu jest moje pytanie. Istnieje jakiś program/strona/bot do wyszukiwania broni z nalepkami w markecie? Jeżeli taki wymysł istnieje, to proszę o linka. Z góry dziękuje i pozdrawiam, Rizek :)

Opublikowano

Istnieje taki mały przycisk na obrazku broni (prawy dolny róg) dzieki niemu możesz sprawdzić wygląd broni w grze.

Bot wątpie żeby istniał bo juz przyklejone naklejki są w większości bezwartościowe.

Opublikowano

Istnieje taki mały przycisk na obrazku broni (prawy dolny róg) dzieki niemu możesz sprawdzić wygląd broni w grze.

Bot wątpie żeby istniał bo juz przyklejone naklejki są w większości bezwartościowe.

O podglądzie wiedziałem, a naklejki niby bezwartościowe, ale wolałbyś mieć broń z naklejką niż bez :D

i dodam, że jak ma naklejkę to w podgladzie na strone jset to napisane

Akurat to wiem ;)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...