Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się nie uruchamia

TheSleepyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie mam minecrafta premium od dość długiego czasu i nigdy mi się tak nie działo podczas gdy klikam na ikonke minecrafta uruchamia mi się takie okno jak zawsze czy chce uruchomić bla bla bla a jak daje tak jak zawsze uruchom on sie nie uruchamia w ogóle a jak się uruchomi to po 2-3 godzinach .. Proszę pomóżcie z góry dziękuję :)(poniżej to screen tego okna co mi się zawsze uruchamiało jakby ktoś nie wiedział o co chodzi) 

post-970180-0-33765900-1409145326_thumb.png

Opublikowano

Ehhh... jak można tak napisać temat "bla bla bla". Chłopie po pierwsze to wejdź w %appdata% znajdź folder .minecraft usuń go kompletnie, jeżeli masz jakieś save to je skopiuj. Pobierz launcher ze strony minecraft.net odpal, on sobie ściągnie wszystko na nowo i zobacz czy działa.

@anakonda119 przecież on ma Premium więc po co mu inny launcher?

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Ehhh... jak można tak napisać temat "bla bla bla". Chłopie po pierwsze to wejdź w %appdata% znajdź folder .minecraft usuń go kompletnie, jeżeli masz jakieś save to je skopiuj. Pobierz launcher ze strony minecraft.net odpal, on sobie ściągnie wszystko na nowo i zobacz czy działa.

@anakonda119 przecież on ma Premium więc po co mu inny launcher?

Próbowałem wcześniej usuwać folder działało 2 minuty i koniec

Opublikowano

Ok mój błąd.

A komputer w dobrej kondycji, Windows ci się też wiesza czy tylko minecraft. Tak jak kolega @TheSleepyPL wyczyść sobie .minecraft      - Może masz jakieś mody , Forge

I nie uruchamia ci się Launcher czy Minecraft, bo nie zczaiłem

Możesz odznaczyć "Zawsze pytaj przed otwarciem tego pliku" - jeżeli to orginał.

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

Opublikowano

A Windows w jakiej kondycji może jednak wypróbuj ten co przesłałem minie osobiście orginalny launcher na Linux tagże nie działał.

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

Opublikowano

A kiedy ostatni raz czyściłeś / formatowałeś komputer?

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Stało się to nagle czy stopniowo coraz dłużej i dłużej ? 

W innych launcherach też tak masz ? 

Tak samo mam tylkoz ByZyczu

A kiedy ostatni raz czyściłeś / formatowałeś komputer?

Niedawno ponieważ miałem duży syf i mi lagowało ;p

A Windows w jakiej kondycji może jednak wypróbuj ten co przesłałem minie osobiście orginalny launcher na Linux tagże nie działał.

Windows mam dobry a inne launchery mi nie potrzebne bo po co jak mam premke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...