Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

w poszukiwianiu wh

anonimek55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma wh do CS:GO, ponieważ nie da się napisać wh bez injectora, który jest wykrywany przez VAC. Innymi słowy, modyfikujesz pliki gry = Ban na zawsze. A nawet jeśli jest, to na pewno nie jest dostępny za darmo ;)  Protipem mogą być 2 komputery, na jednym grasz, na drugim w trybie obserwatora patrzysz na mapę.

Opublikowano

A więc skończcie pieprzyć że nic nie ma za darmo że dostanie bana bla bla bla. Trzeba po prostu szukać źródeł czitów bo tam od razu dają info kiedy wykrywalne kiedy nie :> 

A więc przejdźmy do rzeczy:

Jak szukasz czitów do CS:GO szukaj tylko i wyłącznie tutaj:

Na MPC nie masz co szukać bo tu są tacy znawcy  że ho ho. W tym konkretnym dziale masz wrzucane każdego rodzaju czity do cs'a GO wraz z dopiskiem "Wykrywalny, niewykrywalny i nieaktualny". W momencie gdy ktoś dostanie bana od razu pisze w temacie danego czita i autor tematu zmienia prefix na odpowiedni z wyżej wymienionych. Tam masz też od groma płatnych czitów wręcz - od wyboru do koloru. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Albo jeżeli jesteś kasiasty to szukaj programisty obeznanego w swoim fachu co CI napisze cheata tylko dla Ciebie. Koszty są różne, zazwyczaj pareset €. No ale bynajniej bana za szybko się nie wyłapie jeżeli się kupi od dobrej osoby.

Opublikowano

A więc skończcie pieprzyć że nic nie ma za darmo że dostanie bana bla bla bla. Trzeba po prostu szukać źródeł czitów bo tam od razu dają info kiedy wykrywalne kiedy nie :> 

Na MPC nie masz co szukać bo tu są tacy znawcy  że ho ho. W tym konkretnym dziale masz wrzucane każdego rodzaju czity do cs'a GO wraz z dopiskiem "Wykrywalny, niewykrywalny i nieaktualny". W momencie gdy ktoś dostanie bana od razu pisze w temacie danego czita i autor tematu zmienia prefix na odpowiedni z wyżej wymienionych. Tam masz też od groma płatnych czitów wręcz - od wyboru do koloru. 

Sprawdzałem tą stronkę i mi nie działało xD Zobacze jeszcze raz :) Dzięki 

Opublikowano

Albo jeżeli jesteś kasiasty to szukaj programisty obeznanego w swoim fachu co CI napisze cheata tylko dla Ciebie. Koszty są różne, zazwyczaj pareset €. No ale bynajniej bana za szybko się nie wyłapie jeżeli się kupi od dobrej osoby.

Kolego, nie wprowadzaj innych w błąd i nie pisz bajek, powiedz mi kto zapłaci pareset € [500+] za cheata, który będzie mógł działać np. do update vaca ? Bez przesady, toć za 15€ spokojnie można kupić takiego cheata na miesiąc i nie tylko dla siebie, po za tym jakby pisał tylko dla osoby, która da mu taką kasę, ona mogłaby go masowo sprzedawać i spokojnie w miesiąc odrobiła by se parę tyś.

Opublikowano

Kolego, nie wprowadzaj innych w błąd i nie pisz bajek, powiedz mi kto zapłaci pareset € [500+] za cheata, który będzie mógł działać np. do update vaca ? Bez przesady, toć za 15€ spokojnie można kupić takiego cheata na miesiąc i nie tylko dla siebie, po za tym jakby pisał tylko dla osoby, która da mu taką kasę, ona mogłaby go masowo sprzedawać i spokojnie w miesiąc odrobiła by se parę tyś.

ja na czita tyle kasy nie dam :P

Dzięki ziomeczku !!! działa pięknie :) jesteś zaje**isty :D

Opublikowano

Wszyscy którzy mówią że cheaty płatnę są niewykrywalne, niestety bądź stety KAŻDY cheat jest i będzie wykrywalny, i to nie przez volvo tylko przez samych graczy! Dostaniesz kilkadziesiąt razy report i możesz modlić się o nie dostanie bana od volvo, dodatkowo nie wiem czy wiecie ale jest coś takiego jak NADZÓR i tam społeczność sprawdza różne demka z gier, na którym gracz został zreportowany kilka razy! Więc przestańcie gadać głupoty o niewykrywalnych cheatach bo takie NIE ISTNIEJĄ! Zrozumcie to w końcu.

P.S sorry musiałem :D

Opublikowano

Dokładnie, jeśli nie wykryje tego valve to wykryje ten system reportów. Który też sam w sobie jest wkurzający bo nawet jeśli wygrasz grę, a dostaniesz reporty za griefing to zwycięstwo będzie się liczyło "mniej" niż normalnie.

Opublikowano

Wszyscy którzy mówią że cheaty płatnę są niewykrywalne, niestety bądź stety KAŻDY cheat jest i będzie wykrywalny, i to nie przez volvo tylko przez samych graczy! Dostaniesz kilkadziesiąt razy report i możesz modlić się o nie dostanie bana od volvo, dodatkowo nie wiem czy wiecie ale jest coś takiego jak NADZÓR i tam społeczność sprawdza różne demka z gier, na którym gracz został zreportowany kilka razy! Więc przestańcie gadać głupoty o niewykrywalnych cheatach bo takie NIE ISTNIEJĄ! Zrozumcie to w końcu.

P.S sorry musiałem :D

Ameryki nie odkryłeś.

Ps. Jak umiesz się kryć na samym ESP to nawet ten "nadzór" gówno da. Logiczne że jak będziesz jechał celownikiem po ścianach za modelami szybciutko odpadniesz ale "czitować trzeba umieć" :)

Ps 2. Źle rozumiesz znaczenie słowa "niewykrywalny" gdyż płatne czity z reguły nie są wykrywalne bo jest to dość logiczne że skoro ktoś kupił czita za sporą sumkę nie zgłosi go do Volvo a skoro gracz poprzez nadzór wykryje że dana osoba posiada czity nie będzie to czit "wykrywalny" tylko gracz będzie spalony bo dalej nikt nie będzie wiedział co to jest za czit tylko gracz będzie zbanowany za używanie danego czita ale nikt Ci dokładnie nie powie jakiego jaka nazwa wersja itd. Więc czit dalej będzie niewykrywalny.

Nie działają te czity. Pomoże ktos?

Napisz w którymś dziale na tamtym forum bądź po prostu w temacie czita. Tam zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże/doradzi. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...