Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anty cheat - VAC. - czyli: ,, Jak dostać bana na VAC'u za zabawe '' - z serii ,, Nie polecanych ''

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Was ostrzec, gdyż dzisiaj z dniem dzisiejszym, o godzinie mniej więcej 5 rano, kiedy grałem na serwerze deathrun w cs;go, dostałem bana. Bana dostałem nie świadomie, dopiero zauważyłem go logując się o 11 godzinie na moje konto drugie, gdy miałem bana na swoim na 5 dni za obijanie gracie. No i lajt wszystko okej, przelogowując się z konta kolegi na moje o 11 godzinie, chciałem wejść na profil by sprawdzić jakie mam odznaki, ale co tu ku*wa? Niespodzianka! Od przyjaciół z organizacji 'Valve - Anty cheat' ;3 Ban ! <3 Kochany VAC, banuje za nic, od kiedy mam czyste konto od 2003 roku od 1.6, a tutaj nagle ban za nic. ;c Pisząc do supportu, aż dziwo, odpisał mi po pierwsze bot. od razu po zatwierdzeniu tematu, następnie czekałem z 15 minut, dostałem wiadomość od supportu. ;3 pisząc mój referat do supportu, za 10 razem uprosiłem się o rejestr, choć to prawie nie możliwe, unban jest również niemożliwy, ale jest! Zyskałem przynajmniej świadomość, że nie dostałem bana za cheaty, a wiecie za co dostałem? HLDJ, program, który umożliwia puszczanie muzyki w CS:GO. <3 To normalne? że program, który wykorzystuje silnik source i nie powoduje żadnych ran i krwi (to taka przenośnia), jest wgl. po ch*j to ? Przecież to nie jest cheat, to dlaczego miałbym dostać bana, więc, ban za HLDJ, program, który umożliwia puszczanie muzyki w CS:GO, dziękuje dobranoc, konto 2k3 poszło się je*ać. : < [*] 

Ostrzegam Was gracze, nie polecam używać, choć inni używają i nie mają bana, dla własnej bezpieczności nie polecam dostać bana za zabawę. ; ) Nie za cheaty, lecz za zabawę, który umożliwia puszczanie muzyki w CS:GO, dziękuje dobranoc. ;) Nie polecam, SizZ, miło było, dwie kosy poszły się pier*olić warte łącznie 546 euro, co daje nam łącznie  2286,65 PLN.

przepraszamżeprzeklinałemsoryniemaczasunaspacje.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

VAC nie banuje za nic. Nie ma opcji że bana dostałeś za darmo. Odpaliłeś coś co wpływało na rozgrywke.

Za HLDJ nie dostaniesz bana bo to nie wpływa na gre a admin który ci to napisał musiał być debilem a są tacy w steam.

Może pobrałęś jakieś lewackie HLDJ które coś ci porobiło, teraz w sieci wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Pobierałem z ich strony hldj . org, raczej nic nigdy nie odpalałem, w 1.6 miałem coś do zapisu danych na bunnyhopa, nic więcej.

Wgl, to jest niemożliwe, że dostałem bana nie grając na koncie, bezpiecznie się wczoraj o jakiejś 7 rano wylogowałem nie mając bana, a potem wszedłem na inne konto, przez całą noc grałem na deathrunie, a potem wszedłem na serwer gdzie się afczy na skrzynki itd. potem włączyłem monitor i miałem czysto, nic, żadnego bana, wylogowałem się, o 11 loguje się na konto i mam bana. ;-;

Po 10 odpowiedziach na steamsupporcie, odpisali mi, że nigdy nie zdradzają, a powiedzieli po prostu proces.. Dali mi proces, który używał rozgrywkę i było wyraźnie napisane 'hldj.exe' to co włączam czasami, gdy mi się nudzi.

Nie pokaże Ci screena, bo już zamknęli mi temat. 

Sądzisz, że VAC nie banuje za nic? ; ) 

Mój kolega dostał bana za neostrade-orange, że wykorzystywała sieć po prostu... To jest ban słuszny?

No to pomyśl, on dostał za to nieświadomie 2 razy, na dwóch kontach. 

Za 3 razem miał inny internet, bo już przeniósł komputer i domyślał się za co już dostał bana..

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Polecam zrobić sobie coś w stylu schowku na skiny, zrobić nowe konto i na nie dać skiny. Na koncie na którym nikt nie gra, nie ma niczego, raczej nie powinno się dostać bana.

Trochę uciążliwe ale przydatne w przypadku kiedy dostaniemy jakiegoś bardzo fajnego banika od vovlo :)

Opublikowano

Ban jest na ekwipunek w cs:go, gdy próbuje coś wymienić lub sprzedać to piszę, że nie mogę użyć przedmiotów z gry counter-strike cs:go.

Mam pytanie, czy jest ban za autoclickera? Używanie tego, lub próbowanie, nie wiem. 

Przed chwilą wszedłem na serwer do nabijania achivmentów i chciałem afczyć i włączyć autoclickera, włączyłem, a za każdą chwilą gdy używałem go, tzn włączałem.

Celownik zmieniał swoją pozycję, przez to dostane bana na 2 konto?  :_:

Opublikowano

Valve nigdy nikogo nie odbanowało z tego co wiem i raczej nie ma zamiaru, raczej moje daremne prośby za niesłusznego bana poszły by na nic.. bo przecież VAC

daje słuszne bany. ._.

Opublikowano

Ban jest na ekwipunek w cs:go, gdy próbuje coś wymienić lub sprzedać to piszę, że nie mogę użyć przedmiotów z gry counter-strike cs:go.

Mam pytanie, czy jest ban za autoclickera? Używanie tego, lub próbowanie, nie wiem. 

Przed chwilą wszedłem na serwer do nabijania achivmentów i chciałem afczyć i włączyć autoclickera, włączyłem, a za każdą chwilą gdy używałem go, tzn włączałem.

Celownik zmieniał swoją pozycję, przez to dostane bana na 2 konto?  :_:

Skoro ingeruje w gre, to tak.

Mogłeś użyc jakiegoś skryptu z forum steama na strzelanie, który kopiujesz do configu, zamiast używać programów zewnętrznych.

Opublikowano

Skoro ingeruje w gre, to tak.

Mogłeś użyc jakiegoś skryptu z forum steama na strzelanie, który kopiujesz do configu, zamiast używać programów zewnętrznych.

Raczej to tylko coś ingeruje z myszką, a nie z grą. Nic nie dodaje prócz klikania przycisku, coś takiego jak macro, a za to nie ma bana..

i dobrze ci tak. Ban słuszny - program integruje w grę. O jedną osobę mniej, która puszcza jakieś gówno na voice chacie. 

Słuszny? Wiesz w ogóle po co Ty się tutaj wypowiedziałeś? Wyjaśnię Ci.

Żeby nabić pier*olonego posta. Nic poza tym, sądzisz, że ban słuszny, a skoro dostałbyś bana na VAC'u też byś miał taki przypadek, bo dostałeś

niesłusznego bana. :3 HLDJ to program half life więc pomyśl za co dostałem bana, za pogram z plików cs'a, to automatycznie uruchamia grę poprzez steama, nic raczej poza tym nie miało by do tego dostępu. Więc sądzisz, że puszczam gówno na voice chacie? Nie, nie bawię się w McGrzesia czy kogoś innego co sobie ubzdurałeś, to mi pomaga w komunikacji lepszej i większej jakości głosu. :) Więc stul pysk i trochę przyhamuj jak nie wiesz o co chodzi. ; 3

Opublikowano

Dlaczego nie zrobiłeś ss'ów z takowym rejestrem gdzie widać hldj, dlaczego twój kolega nie zrobił jak dostał za neostradę?

Ludzie hldj używaja od początków GO i pierwszy raz słyszę o tak absurdalnej bajeczce. 

Równie dobrze mogę założyć temat i napisać że volvo dało mi bana bo w tle miałem odpalonego metina czy też lola.

Jeden wielki absurd, wątpię że ktoś bez jakichkolwiek dowodów w taką bajeczkę Ci uwierzy. MC Grzesio używał tego też dziesiątki razy i za pewne do chwili obecnej używa i co? On nie dostał bana a ty dostałeś? Fake jak nic :).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Raczej bym specjalnie tego nie pisał i nigdy nie pisałem żadnych bzdur na necie, jak ma Ci dać skoro gdy napisałem do supporstu, po 10 odpisanych odpowiedziach i identycznych, w końcu odpisał człowiek, a nie maszyna, gdy powiedzieli mi, że za proces "hldj.exe" wyraźnie im odpisałem, że to nie cheat,

a potem odpowiedzieli i temat był zamknięty, mam Ci teraz z rysopisu wszystko robić? Kolega nie zrobił, bo tylko tak mi powiedział, nie uwierzyłem mu na

słowo skoro dostał 3 razy za to samo, czy tam 2. Napisałem co się dowiedziałem, nie wiem czy to przypadek.

McGrzesio nie używa tego, ma inny program. ;) 

Opublikowano

Kurde wszyscy uzywają i tylko ty dostałeś bana. Masz takie szczęście że może zacznij otwierać szkrzynki, zwróci ci się to co straciłeś i jeszcze zarobisz.

Opublikowano

Tych kos nie dropłem, tylko dostałem. Jedną wymieniłem się za itemki. 

Nie mam szczęścia do skrzynek, a nie mam zamiaru wydawać hajsu na tą grę, 

to tyle. Do sądu ich raczej nie pozwę, bo nie mam za co. ;o

Opublikowano

hahahah witaj w klubie nie jesteś jedyny który otrzymał bana za nic patrzcie na to

kupiłem grę na początku wakacji. Pograłem z 3 dni i w ,7 lipca wyjeżdżam na wakacje na 10 dni

wracam i co k***a banik za c***a :P. 

Opublikowano

Hehe, no to ładnie, szkoda trochę, bo ja już usunąłem itemy z ekwipunku cs'a go, bo i tak nie miałem co z nimi zrobić.

Szkoda trochę, zresztą może używałeś coś co współgra z grą, coś co na to wpływa? I używa czegoś z gry?

Zresztą to nie pierwszy taki przypadek.

• 1 rok później...
Opublikowano

Co wy za bzdury pierniczycie VAC banuje nawet z auto kiler który nie jest uruchomiony i pokaże Vac ban hets, sam sie na tym przeleciałem , prostu Valve na tym zarabia i szuka frajerów. VAC to ciulowy system anty hetowy, widzę hetera i go możesz zgłaszać z 1000 razy i tak go nie sprawdza, kilku graczy spotkałem tych samych na rankedach czy normalach i dalej czatowali i VAC bana nie mieli.

Opublikowano

Co wy za bzdury pierniczycie VAC banuje nawet z auto kiler który nie jest uruchomiony i pokaże Vac ban hets, sam sie na tym przeleciałem , prostu Valve na tym zarabia i szuka frajerów. VAC to ciulowy system anty hetowy, widzę hetera i go możesz zgłaszać z 1000 razy i tak go nie sprawdza, kilku graczy spotkałem tych samych na rankedach czy normalach i dalej czatowali i VAC bana nie mieli.

Widzę że słownika ktoś ci nie wgrał do pamięci. Vac ban hets? Pierwsze słyszę. Fajna bajeczka ze spotykaniem tych samych ludzi. Grać mm solo czy z teamem i trafić 2 razy tego samego typa to trzeba mieć kurewskiego pecha. Z milionów ludzi akurat ci jego wylosowało tak napewno, takie bajki to babci możesz opowiadać

i dobrze ci tak. Ban słuszny - program integruje w grę. O jedną osobę mniej, która puszcza jakieś g****o na voice chacie.

Sam nie lubię ludźi którzy puszczają c**j ci w dupe albo inne głupie piosenki ale teraz mam ochotę ci wyjebać. Kiedyś bardzo lubiałem wchodzić na normalnego dm i puszczać piosenki. Ale nie byle ścierwo tylko fajne co mają powera, dubstep, acdc, nirvana, ncs, electro i wiele innych i nikomu to nie przeszkadzało tylko pod koniec dm krzyczeli pls name song give me list, pls stay on server, pls music.

Co do autora tematu valve jest żałosne ze swoim vac. Zupełnie jakby nie wiedzieli co to hldj... Współczuje ale z taką kasą to ja bym szedł do sądu bo 2k przejebać to aż dupe ściska

Opublikowano

Ja gralem 3+2 i w nastepnym meczu na innej mapie dalo nam do 4 jednego typka z enemy z poprzedniego meczu/mapy... Juz tak pare raazy mialem.Więc to nie trudne

Mi się chyba tak raz zdarzyło. I to chyba nie była ta sama osoba tylko nick podobny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...