Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdziwienie

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż gdy dzisiaj wszedłem na steam pokazała mi się o taka żecz ''Na tym koncie stworzono już 154 ofert(y) w tym roku. Zanim będziesz w stanie sprzedawać lub wystawiać więcej niż 200 przedmiotów w jednym roku kalendarzowym, musimy zebrać od ciebie pewne informacje. Kliknij tutaj, aby podać niezbędne informacje. Zapoznaj się zFAQ, aby uzyskać więcej informacji na temat tego wymagania. '' gdy klikne na na jeden z linków przenosi mnie że chce się dowiedzieć czy pochodze z ameryki czy jestem cudzoziemcem Gdy klikne pojawia się takie coś . : ''Zgodnie z sekcją 6050W ustawy Internal Revenue Code amerykański urząd skarbowy (IRS) wymaga od nas stwierdzenia, czy jesteś mieszkańcem Stanów Zjednoczonych czy cudzoziemcem, zanim zezwolimy ci na sprzedaż większej liczby przedmiotów niż 200 sztuk na Rynku Społeczności w pojedynczym roku kalendarzowym. Jeśli jesteś mieszkańcem Stanów Zjednoczonych lub cudzoziemcem, IRS wymaga również od nas twojego numeru ubezpieczenia społecznego i numeru TIN. Zwróć uwagę, że nie jest konieczną rzeczą wysyłanie tych informacji do IRS zgodnie z sekcją 6050W ustawy Internal Revenue Code, jeśli nie sprzedasz więcej niż 200 przedmiotów ORAZ zysk netto nie będzie większy niż 20 000$ w pojedynczym roku kalendarzowym. Więcej informacji znajdziesz w FAQ Rynku Społeczności.

Aby zweryfikować status swojego obywatelstwa oraz, jeśli to jest wymagane, zweryfikować swoje informacje podatnika, odpowiedz poniżej.;''

I tu pojawia się moje pytanie bo musze wypełnić swoje dane osobowe . Czy nie naraże się przez to na jakieś nie przyjemności prosze o pomoc

A i jeszcze jedno pytanie czy moge podać fałszywe dane :) ?

Opublikowano

Jest napisane, że nic Ci nie zrobią jeżeli nie jesteś obywatelem stanów. Ja już dawno wypełniłem to ale tylko w połowie prawdziwe. Nic nie będziesz musiał płacić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...