Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postacią najlepiej grać?

Quakoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam prblem z wyborem postaci gdyż nie wiem na którą się zdecydować ... 

Shadow tak najbardziej przypadł mi do gustu , ale nie wiem jak mam ułożyć drzewko pasywnych umiejętności , tak abym miał wystarczająco życia i many i zebym był Wiadomo silny , a i jeszcze baardzo bym chciał jakieś Skile , które zadają obrażenia na większych obszarach i atakują większą ilość mobków .;p

Kto się zna proszę o dokładne wyjaśnienie ;p 

Opublikowano

Witam , mam prblem z wyborem postaci gdyż nie wiem na którą się zdecydować ... 

Shadow tak najbardziej przypadł mi do gustu , ale nie wiem jak mam ułożyć drzewko pasywnych umiejętności , tak abym miał wystarczająco życia i many i zebym był Wiadomo silny , a i jeszcze baardzo bym chciał jakieś Skile , które zadają obrażenia na większych obszarach i atakują większą ilość mobków .;p

Kto się zna proszę o dokładne wyjaśnienie ;p 

jak tak bardzo uparłeś się na shadowa to najlepszy build wg mnie to crit flicker strike ostrzegam że cały gear nie jest tani jak moge coś polecić to witch summoner ten build na summonera jest jak narazie najlepszy i tani

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/968988/highlight/gender/page/1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...