Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna restrykcja Rito dla toksycznych osób na rankedach

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I bardzo dobrze! Jestem dumny z rito.

Już nie będzie "I'm op gold u fucking silver", a później "Report Czarny1104 for negative person (from PL)" BEKE MAM Z TEGO >.<

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Głupota.

Wolę mieć w teamie osobę, która flame'uje, ale za to gra dobrze niż gówna, które robią 0/10 i reportują cię za to, że im napiszesz coś w stylu "fucking trash".

Opublikowano

Jeśli gram z trollem albo innym śmieciem to zrównuje go z ziemią. Jeśli będą bany za C**J to syf.

AHP6Pjo.png?1

Opublikowano

Głupota.

Wolę mieć w teamie osobę, która flame'uje, ale za to gra dobrze niż gówna, które robią 0/10 i reportują cię za to, że im napiszesz coś w stylu "fucking trash".

Ludzie stworzyli ideologię że lepszy jest kulturalny milutki feeder niż wyskillowany gracz który flejmi. Ja wolę tego drugiego i często jak idę rankeda to w mojej drużynie tylko ja umiem grać, reszta to 4 zwierzęta płaczące, feedujące, w efekcie afkujące. Brzmi jak osoba opisująca brąz prawda? No niestety, takie rzeczy mają miejsce w gold i platynie. Podejrzewam że gdyby chociaż ci ludzie grali kiepsko ale NIE FEEDOWALI to miałbym już platynę. Prawda jest taka że kto ma mniej debili ten wygrywa. Skilled flamer > polite retard. Elo
Opublikowano

Pojebało ich czy co k***a? Jak te pierdolone boby w Lolu nie zrozumieją bez napisania ty zajebana k***o dawaj blue, albo coś w tym stylu. RITO PLS. Kappa 

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jak nie będą rozdawać tej blokady jak dawniej blokade na chat to popieram ten plan. Mam nadzieję, że zmniejszy to ilość kretynów na rankedach.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Mogli by słabym graczom blokować rankedy na ile gry, k***a, jaki swiat wtedy był by lepszy. Wolę 4 osoby wyzywające własne matki od kurw i grubasów, niż jednego cwela na jungli, który nie zrobi ani jednego ganka, bo "Yi is late game champ, so iam only farm for now bro, no gangs".

ja wole sie nie wkurzac i miec unskilleda, to ma byc zabawa, to jest tylko gra a jezeli wolisz grac z kims kto zyczy ci raka to powodzenia, widze ze traktujecie to troche zbyt powaznie

@topic topić cebule dobrze rito robi

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...