Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna restrykcja Rito dla toksycznych osób na rankedach

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://boards.pbe.leagueoflegends.com/en/c/air-client-new-features-feedback/FrvfuOlF-ranked-restrictions

TL;DR

Flejmerzy będą mieli zbanowany czat podczas rankeda dodatkowo uniemożliwione zostanie im dołączanie do kolejki rankingowej. Osoby te będą musiały ukończyć odpowiednią ilość draftów-normali. Po zakończeniu podanej ilości meczy dany gracz zostanie poddanie ocenie, czy rzeczywiście poprawił swoje zachowanie.

Dla mnie pojebane, może dlatego że jestem flejmerem, no cóż. Ale niszczyć gry i tak będę mógł bo nie zależy mi już na elo. Ktoś niszczy moją grę ja zniszcze jemu KAPPA

Opublikowano
http://boards.pbe.leagueoflegends.com/en/c/air-client-new-features-feedback/FrvfuOlF-ranked-restrictions

TL;DR

Flejmerzy będą mieli zbanowany czat podczas rankeda dodatkowo uniemożliwione zostanie im dołączanie do kolejki rankingowej. Osoby te będą musiały ukończyć odpowiednią ilość draftów-normali. Po zakończeniu podanej ilości meczy dany gracz zostanie poddanie ocenie, czy rzeczywiście poprawił swoje zachowanie.

Dla mnie pojebane, może dlatego że jestem flejmerem, no cóż. Ale niszczyć gry i tak będę mógł bo nie zależy mi już na elo. Ktoś niszczy moją grę ja zniszcze jemu KAPPA

pewnie, że Ci nie zależy, przecież z bronz5 nie spadniesz (:

@top

jeżeli te restrykcje nie będą rozdawane za byle gówno to dobra decyzja.

Opublikowano

ehhh i skończy się moja era dostawania warnów za nie odzywanie się do teamu pod pretekstem offensive language albo verbal abuse ;-;
teraz będę dostwała bany za to D:

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Mogli by słabym graczom blokować rankedy na ile gry, k***a, jaki swiat wtedy był by lepszy. Wolę 4 osoby wyzywające własne matki od kurw i grubasów, niż jednego cwela na jungli, który nie zrobi ani jednego ganka, bo "Yi is late game champ, so iam only farm for now bro, no gangs".

2d82fcx.jpg
Opublikowano

No i dobrze będzie mniej flame . Tylko niech rozdają restrykcje z rozsądkiem a nie za byle jakiego reporta 

minionek_5956.png

Opublikowano

K***a w tej grze trzeba czasem sie wkurwić i zwyzywać jakiegoś boba żeby się zmotywował i zaczął lepiej grać (albo poszedł trollować jeśli jest dzieckiem)

Restrykcja na czat - spoko 

Zbanowane rankedy na ileś gier - Bezsens 

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No beka, to już widzę jak sobie "Pridestalker" z D1 east pogra rankedy xD

On w każdej grze dostaje 9 reportów za bycie sobą xD

Opublikowano

Mogli by słabym graczom blokować rankedy na ile gry, k***a, jaki swiat wtedy był by lepszy. Wolę 4 osoby wyzywające własne matki od kurw i grubasów, niż jednego cwela na jungli, który nie zrobi ani jednego ganka, bo "Yi is late game champ, so iam only farm for now bro, no gangs".

+1

@topic 

To chyba imba przestanie grac rankedy na mainie :D

4zzt3n.png

Opublikowano

Propsuje. Swoją drogą analogicznie można by postępować z feederami, i "słabymi graczami" każąc im rozegrać X meczy z Botami.

Opublikowano

No i popieram!

Możę w końcu nie będę musiał mutować całej drużyny!

Oraz zmniejszy się ilość cebulaczków w rankedach!

Super decyzja ze strony RIOTU...

Ale czy tak na prawdę będzie?

Jeśli tak jak ostatnio z banami na chat no to będzie git :D

Opublikowano

Noo i to ja rozumiem! Koniec śmieci wyzywających "pl noob" "pl retard" itp itd. na rankedach.

Jeśli to wypali i będzie działać tak bardzo duży + dla Rito :D

y6eft.gif

Uczeń
Opublikowano

Świetnie, z*********e. Wycarrujesz grę to cię enemy zreportuje za "flame".

O ile nie będzie to nadawane z automatu to dobry pomysł.

Opublikowano

Świetnie, z*********e. Wycarrujesz grę to cię enemy zreportuje za "flame".

O ile nie będzie to nadawane z automatu to dobry pomysł.

właśnie, bo jak typy reportują Cie ZA NIC, to tak wesoło nie jest

kiedyś typ mi napisał po rozgrywce, że mnie zreportuje. po pytaniu dlaczego napisał ''beacuse I can'' 

oczywiscie ziomus z enemy po lose ;]

787741420213763595569.jpeg

Nowicjusz
Opublikowano

to pozdro dla ludzi, którzy NIESŁUSZNIE dostali np. bana na czat na 500 gier xD

ja dostaje reporty " verbal abuse " za to że wygrywam . <3xD

Opublikowano

Pewnie będzie to tak samo wyglądało jak z dotychczasowym banem na czat.
Ja osobiście nigdy nie dostałem, ale moi przyjaciele dostawali za nic, nawet na 300 gier.
Kappa.

Opublikowano

Ja dostałem za free 300 meczy, bo przecież nie flejmię. Mam nadzieję, że nowy system sprawdzi się i polecą bany dla zwierząt.

Pozdrawiam

Opublikowano

Taka jest meta i tyle. Udyr, Warwick czy Yi to są champy farmerskie, którymi potrafisz wygrać grę jeżeli się wyfarmisz. Też mi się średnio podoba ale skoro nie potrafisz PRZEŻYĆ linii bez ganków junglera defując i farmiąc to jesteś słaby.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...