Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Rozwinąć Maga

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Utrzymuj krytyka z poczatku na 40~%

Rozwijaj inta z przewaga 300pkt nad wytrz. (pamietajac o krycie 40-50%)

Drobne wydajesz rowno w sile/zrecznosc (jak np nie dajesz rady z lochami to zawsze cos pomoze)

Opublikowano

Inteligencja na maga to podstawa. Dodawaj też w krytyka, siłę nie koniecznie. walcz z równymi przeciwnikami w PvP, często zaglądaj do lochów. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Inteligencja to podstawa czyli dawaj w nią najwięcej później wytrzymałość o połowe mniej od inty a szczęscie utrzymuj na 30%

6jnc40.gif

Opublikowano

Z inteligencją lub jeśli się trafią to epiki (wszystkie cechy lub te 3 najważniejsze)

6jnc40.gif

Opublikowano

Co rozwinąć w Magu .

Siła - 36

Zręczność - 34

Inteligencja - 123

Wytrzymałość - 76

Szczęście - 78

Wszystko jest Podstawowe i moje pytanie brzmi jak i co maxować .

Opublikowano

Dociagnij do:

Int 150

Wytrzymalosc 100-110

Szczescie 28-32%

Sila/Zrecznosc 50

Potem:

Int 250

Wytrzymalosc 200

Szczescie 25-32%

Sila/Zrecznosc 75 i powoli zaczynasz silke/zrecznosc do 100 podstawe zeby miec na jakis czas spokoj z tym...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

eq kupuj wszystko na int i jeden przedmiot wytrzymałość a co do stat to najwięcej int wit szczęście wtedy siła/zręczności

Opublikowano

Wszystko zależy od tego, czy grasz z grzybami czy nie. Za grzyby kupujesz piwa w karczmie i dobrego wierzchowca, który skraca czas podróży i przez to możesz szybciej rozwijać postać.

Najlepsze są oczywiście epiki dające do 3 głównych cech postaci, czyli inteligencji, wytrzymałości i szczęścia, ale o nie jest dość trudno. Skup się na inteligencji i wytrzymałości. Wcale nie jest tak, że najlepszy mag ma pierdylion inta, a prawie zero wytrzymałości. U dobrego maga te wartości są zbilansowane. Broń najlepiej mieć z samym intem, bo na broni wartości te są największe.

Rozwijanie maga polega na maksymalnym rozwoju inteligencji i wytrzymałości - inta powinno być zawsze trochę więcej. Trudno jest tu podać dokładne proporcje, bo zmieniają się one w trakcie gry i np 100 int to dla Twojej postaci 100%, a dla innej (z wysokim levelem) to zaledwie 5%.

Moja potać na 265 lvl ma 2600 inta w podstawie, 2450 wytrzymalosci, 1800 szczescia i po ok 1400 sily i zrecznosci. Jestem w top 20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...